Koç Burcu: 2020’nin en çok zorlanan grubunda yer alan Koç’lar ev, aile, yerleşim konularında sonuçlanmalar alacağınız ve destek görebileceğiniz 15 günlük bir süreç yaşayacaksınız. Emlak, arsa, toprakla ilgili konular ve ticari işlemleri olan Koç’lar bu dönemde tamamlanmalar yaşayabilirler. Kariyer hedeflerinde ve yasal işlemlerde ise olası belirsizlikleriniz son bulacaktır. İş yerinizin veya evinizin yer değişimi gündeminize gelecek olabilir. İlişkilerde ise gerçekçi ve dengeleyici olmanız gereken 15 günlük bir dönem yaşıyor olacaksınız. Pandemi şartları altında olmasaydık seyahat konularında oldukça keyifli zaman geçirebilecek fırsatlarınız olabilecekti. Yine de Koç Burcu olanların ve Yükselen Koçlarının gelecek yönlenmeleri ve sosyal çevreleri 2021 senesi boyunca yeniliklere açık ve yapıcı ilerleyecektir.

Boğa Burcu: İletişiminizin oldukça yoğunlaşacağı 15 günlük bir süreç sizi beklemekte. Gerek akrabalık ilişkilerinizde gerekse arkadaşlıklarınızda yapıcı ve zeki iletişiminizle dikkat çekebilirsiniz, onların duygusal iniş çıkışlarına destek verebilir ve yakın arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Uluslararası konularda, basın, yayın, medya, akademik temalarda çalışma gösterenler yeni fırsatlar yakalayabilirler. Kendinize olan güveninizi yüksek tutmanız gereken bir dönem olacak. Yeni eğitim konularına ve hobilere başlamak için destekleyici görünümler de mevcut. Alacak, verecek, ödeme dengenizde risk almamak kaydı ile şanslı zamanlarınız olabilir. Boğa Burcu olanların ve Yükselen Boğaların kariyer konuları 2021 senesi boyunca yeni, şanslı ve kalıcı başlangıçlara açık olacaktır.

İkizler Burcu: Maddi kazanımlar alanınızda yaşanacak Dolunay etkisi ile kendinizi parasal anlamda güvende hissedeceğiniz adım atabilmek için 15 günlük süreç sizi bekliyor. Daha önceki planlarınızı hayata geçirmek için kredilerinizde, vergi ve sigorta konularınızda yapıcı düzenlemeler yapılabilirsiniz. Yeni yatırım konularınız süreklilik vaat etmekte. Evli olan İkizler Burçları eşlerinin kaynaklarıyla ilgili konularda değerlendirmeler yaparken genel anlamda ortaklı konularda ve hukuki süreçlerde sonuçlanmalar alınabilir. İkizler Burcu olanlar ve Yükselen İkizler 2021 senesi boyunca il dışı, ülke dışı konularda ve akademik hayatlarında değişimler yaşarken, bu alanlarda desteklenecek ve yapılanacaklardır.

Yengeç Burcu: Burcunuzda gerçekleşen bu Dolunay ile fiziki imajınızda değişime gitmeyi planlayabilirsiniz. Genel sağlık konularına daha fazla önem göstereceğiniz ve şifa bulabileceğiniz 15 günlük bir zaman dilimi sizi bekliyor. İkili ilişkilerde, evlilik ve ortaklıklarda daha yapıcı ve sahiplenici tavırlarla göz doldurabilirsiniz. Kimi Yengeç Burçları olası iş ve ilişki sonlanmaları yaşasalar bile daha kalıcı ve sürekliliği olan yepyeni bazı oluşumlara adım atabilecekleri etkiler almaktalar. Yengeç Burçları ve Yükselen Yengeçler 2020’de oldukça zorlu sınavlardan geçtiler ve 2021 senesi boyunca bir önceki senenin yaşattığı maddi manevi stresi kolaylıkla düzenleyebilecekler.

Aslan Burcu: İçsel süreçler yaşayacağınız ve iradenizin dışında gelişebilecek konuları başarıyla yönetebileceğiniz 15 günlük bir zaman dilimi sizi bekliyor. Düşünce süreçlerinizde kendi gerçekliğinizin olabileceği Dolunay zamanında bazı hayal kırıklıkları sebebi ile günlük çalışma hayatınızda ve birlikte vakit geçirdiğiniz kişilerle olan ilişkilerinizde kalıcı kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve çocuk konularını anlatan temalarda yüzleşmelerden kaçmamak koşulu ile yaratıcı çözümler geliştirebileceksiniz. Spora ve yeteneklerinize yönlenmek size keyif verecektir. Aslan Burçları ve Yükselen Aslanlar 2021 senesi boyunca alacakları kararlar, atacakları imzalar ve her türlü ilişkileriyle gündemde olmayı başaracaklar.

Başak Burcu: Dolunay sizlerin sosyal çevrenizi ilgilendiren alanda gerçekleşiyor. Arkadaş gruplarınızda daha yapıcı tarzınız ve yardımseverliğinizle öne çıkabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizde aile desteğini yanınızda hissedeceğiniz 15 günlük bir süreç sizi beklemekte. Duygusal yaklaşımlarınızın sizi gerçeklikten uzaklaştırmasına izin vermeden yapacağınız planlamalar hedeflerinize yaklaşmanızı sağlayacaktır. Bu hedefler gereği sosyal çevrenizde ve üye olduğunuz derneklerde değişime gitmeniz gereken konularınız oluşabilir. Başak Burçları ve Yükselen Başaklar 2021 senesi boyunca günlük düzenlerinde ve çalışma tempolarında şanslı değişimlere açık olacakları etkiler alacaklar.

Terazi Burcu: İçten ve samimi yaklaşımlarınızla gerek kariyer konularınızda gerek ailevi temalarda göz önünde olacağınız 15 günlük süreç sizi bekliyor. 2020’nin zorlu sınavlara tabi tuttuğu bir diğer burç olan Terazi Burç’ları bazı sonlanmaların getirmiş olabileceği harika yeni başlangıçlarınız sizi harekete geçirecektir. Özellikle kariyer adımlarınızla dikkat çekerken, güvenli adımlamalarınız size geçen seneyi unutturmayı başarabilir. İş ve aile dengenize bir süre daha özen göstermeniz faydalı olacaktır. 2021 senesi boyunca sizi destekleyecek olan Tutulmaların ve Jüpiter’in de etkisi ile bir çok eğitim ve ödüller sizi beklemekte.

Akrep Burcu: Dolunay sizin seyahat planlarınızı, eğitim konularınızı, resmi işlerinizi ve hukuki gerekliliklerinizi anlatan alanınızda gerçekleşiyor. Fiziki olarak sizden uzak akrabalarınızın ihtiyaçlarıyla da ilgilenmeniz gerekebilecek 15 günlük bir zaman yaşayacaksınız. Sonuç aşamasındaki konularınız için imzalar atılması gerekebilir. Yatırımlarınızda ve özel hayatınızda ise gerçekçi yaklaşımlar size destek olacaktır. Akrep Burçları ve Yükselen Akrepler 2021 senesi boyunca aileyi ilgilendiren konularda ve yerleşim değişiklikleri içeren temalarda fırsatlara açık olacak ve sorumlulukları artabilecektir.

Yay Burcu: Dolunay sizin ortaklaşa kazanımlarınızı, kredi ve borçlanma modellerinizi anlatan alanda gerçekleşiyor. Planlarınız dahilinde yatırımlarınızla alakalı harekete geçmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Kendinizi güvende hissedeceğiniz ve uzun vadeli başlangıçlar için resmi adımlar atmanızın şans getireceği 15 günlük süreç sizi bekliyor olacak. Adım atacağınız işlerde ailevi belirsizlikler yaşama ihtimaliniz olduğundan gerçekçi yaklaşımlar ve ortak fikirler önem kazanmakta. Dolunay’ı karşıladığınız alan sizin bilinmesini istemediğiniz konularınızın da açığa çıkabileceğine işaret ettiğinden, adımlamalarınızda özenli davranmanız makul olacaktır. Bazı ameliyat ve operasyonlar gündeme gelebilir. Yay Burçları ve Yükselen Yay’lar 2021 senesi boyunca her alanda attıkları imzalar ile yeni başlangıçlara açık olacaklar.

Oğlak Burcu: Karşıt burcunuz olan Yengeç’te yaşanan Dolunay size ikili ilişkilerinizde, ortaklıklar ve evlilik konularınızda aydınlanmalar yaşatırken, güçlü karakteriniz ve sahiplenici yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz. 2020 senesi sizi de çok yordu ve artık ilişkileriniz başta olmak üzere birçok konuda netlik kazanmak isteyeceksiniz. Kararlı yaklaşımlarınız ve ölçülü becerilerinizle doğru dengeyi bulabileceksiniz. Ortaklıklarınızda daha dikkatli iletişim kurmanız ve sizden gizlenen bir şeyler olmadığına emin olmanız geleceğe daha güvenli adımlarla ilerlemenize imkan sunacaktır. Oğlak Burçları ve Yükselen Oğlaklar 2021 senesi boyunca kazanımlarını büyütmek ve özdeğerlerini anlamlandırmak için harika fırsatlar bulacaklar.

Kova Burcu: Dolunay sizlerin günlük hayatınızın düzenini anlatan alanda gerçekleşecek. Birlikte çalıştığınız kişilerle veya sizin için çalışanlarla alakalı değişimler gündeminizde olabilir ve sıra dışı çözümlerinizle 15 gün boyunca dikkat çekebilirsiniz. İş hayatınızda ve birlikteliklerinizde yaşanacak olası konular ile yeni sorumluluklarınız sizi zorlayabilir. Karasızlıklarınız veya bazı kuşkularınız harekete geçmekte güçlük yaşadığınız temalara işaret etmekte. Sağlık konularınıza dikkat etmeniz gereken Dolunay sürecinde bir ev hayvanı edinmek harika hissettirecektir. Kova Burçları ve Yükselen Kovalar 2021 senesi boyunca dış imajları, sosyal statüleri ve kimlik yapıları ile en çok değişecek, yapılanacak ve güçlenecek olan burcumuz olacak.

Balık Burcu: Dolunay sizin aşk hayatınızı, çocuklarınızla ilgili konuları ve riskli yatırımlarınızı anlatan alanda gerçekleşiyor. Önümüzdeki 15 gün boyunca kimi Balık Burçları çocuk sahibi olma kararı alabilirken, kimileri maddi anlamda risk almak isteyebilecekler. Dolunay enerjisi ile içe dönmek, hareketsiz ve yalnız kalmak isteyecek olanlar ise bunun yerine pandemi şartları altında bile olsa yeteneklerinize yönlenmek, yeni hobiler edinmek ileride size harika kazanç kapıları açabilir ve kendinizi adayacağınız bir ilişki başlangıçlarına imkan verebilir. Balık Burçları ve Yükselen Balık’lar 2021 senesi boyunca ruhsal olarak büyüyecekleri ve yardımlaşmalar yolu ile maneviyatlarını derinden hissedecekleri zamanlar yaşayacaklar.