OĞLAK BURCU'NDA PLÜTONİK YENİ AY

13 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 07:59’da Oğlak Burcu’nda Plütonik bir Yeniay gerçekleşiyor olacak. İngress Harita’nın Yükselen Noktası’nda da Oğlak Burcu gözlemlenmekte. Yeniay’ın Dünya’ya ve ülkemize yansımalarına baktığımızda en dikkat çekici olan ise, Ay-Plüto kontağından kaynaklanabilecek, halkta korku kaygı ve panik yaratabilecek durumların ortaya çıkabilmesidir. Ancak Güneş ve Plüto arasındaki temas, bu kaygı veren duruma devlet eliyle kalıcı ve yasal bir çözüm üretileceğini de gösteriyor. Olası çözüm yeni düzenlemeleri, yeni yapılanmaları getirecek ve zorunluluk içerecektir. Özellikle parklar, bahçeler, meydanlar gibi kamusal alanları ilgilendiren konularda yasal düzenlemeler yapılabilir.

SIRLAR ORTAYA DÖKÜLÜYOR;

Plüto’ya ifade ettiği bir başka anlamı gereği dikkat çekmek isterim. Plüto en derinde olanı, en gizliyi ifade eder ve önümüzdeki 15 günlük süreçte bunu deneyimlemeye başlama ihtimalimiz yüksek. Hem global anlamda hem de ülkemizde yönetici pozisyonda olanların ve söz sahibi kişilerin güç zehirlenmesi sebebi ile kendilerini zor duruma düşürdüklerini görebiliriz. Ayrıca bazı sırların ortaya dökülmesi de söz konusu olabilir.

AMERİKA ÖNEMLİ ETKİLER ALIYOR;

Yeniay Yöneticisi Satürn, aşırı hırs ve ihtiras sahibi kişileri agresif hareket etmeye iten Altair Yıldızı ile birleşiyor. Bu birleşmenin konumu gereği Amerika başta olmak üzere birçok ülkede ucu açık, sonucu ve süresi kestirilemeyen ve gittikçe büyüyen isyanlar ve ayaklanmalara şahit olabiliriz. Ayrıca sarsıcı kazalar, ani hava olayları ve deprem gibi hepimizin korkutan doğa olayları da çok hızlı şekilde gündemimize gelebilir.

ONLINE İŞLEMLERE DİKKAT;

Türkiye Haritasına baktığımızda ise Yeniay, ekonomide spekülatif olayların yaşanması, piyasaların kontrolden çıkması, online bankacılık sisteminde tıkanıklıklar ve siber saldırılara gebe görülüyor. Köklü şirket ve holdinglerin ekonomik dar boğaza düştüğünü de görmemiz mümkün. Öte yandan yeraltı kaynaklarıyla alakalı yeni düzenlemeler ve duyurular, yeni daha katı kurallar, madenlerle ilgili olumsuz gelişmeleri de beraberinde getirebilir.

ÖNCÜ BURÇLAR DİKKAT;

Bireysel haritalarda ise özellikle Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak Burçları ve bu burçların 18 ile 28 derecelerinde gezegenleri olanlar üzerlerinde ağır bir baskı hissedebilirler. Bu burçlar düşünce süreçlerinde karmaşa yaşayabilir, başlangıç yapmak istedikleri konularda kararsız kalabilirler. Gergin enerjiler taşısa bile Yeniay’lar umutlarla doludur ve fazla risk almadığınızı düşündüğünüz konulara Yeniay’dan iki gün sonra başlamanız yeni fırsatları size sunacaktır.