20 saat önce YEREL YÖNETİMLER

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, ilçedeki 17 mahalle muhtarını başkanlık binasına davet ederek muhtarlarla ilk toplantısını yaptı.

3 gün önce ATAŞEHİR

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. yılında Ataşehir’de büyük bir coşkuyla kutlandı.

3 gün önce ATAŞEHİR

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 104 yıl önce tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda sabah düzenlenen resmi törenle başladı.

4 gün önce YEREL YÖNETİMLER

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsilen bir günlüğüne Kayışdağı Arifpaşa İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Çınar Ali Akkılıç’a devretti. Okul Müdürü Aslı Pekin, Sınıf Öğretmeni Mehtap Şimşek ve sınıf arkadaşı Azra Geçgil de Ataşehir’in Çocuk Belediye Başkanı Çınar Ali Akkılıç’a eşlik ettiler.

4 gün önce KÜLTÜR-SANAT

Ataşehir Belediyesi’nin “Sanat Eğitimlerini Mahallenize Getiriyoruz” projesine katılan çocukların yaptıkları resimler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sanatseverlerle buluştu.

1 hafta önce KÜLTÜR-SANAT

Ataşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırladı.

1 hafta önce ATAŞEHİR

Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkanı seçilen Onursal Adıgüzel’e iade-i ziyarette bulunarak, hayırlı olsun dileklerini iletti.

1 hafta önce ATAŞEHİR

Monheim Am Rhein Kardeş Belediye Başkanı Daniel Zimmermann, mevkidaşı Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’e yeni görevinde başarılar dileyerek, tebrik mesajı gönderdi.

2 hafta önce YAŞAM

Ataşehir Belediyesi Encümen - Meclis Üyesi Cengiz Kayayurt'un uzun süredir kanser tedavisi gören amcası hayatını kaybetti.

2 hafta önce YAŞAM

Ataşehir Belediyesi'nde uzun yıllar Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Abdullah Der'in annesi hayatını kaybetti.