LÖSEVLösemili Çocuklar Vakfı tam 25 yıldır binlerce lösemili ve kanserli çocuğun tedavisini üstlendi, maddi ve manevi yardım ulaştırdı, moral verdi. LÖSEV ile birlikte lösemili çocuklar da büyüdü, sağılığına kavuştu ve kendileri ile aynı kaderi paylaşan kardeşleri ile bir araya geldi. Vakfa kayıtlı olan ve kanserle savaşan minik kahramanlar yeni yaşlarını LÖSEV ailesi ile kutladı. LÖSEV’inAnadolu Yakası ve Avrupa Yakası’nda gerçekleştirdiği doğum günü partisine katılan çocuklar, kendileri için özel olarak hazırlanmış olan pastayı kesti ve yeni yaşlarının heyecanını LÖSEV ailesi ile paylaştı.

Kurulduğu günden bu yana lösemi tanısı almış çocukları ve ailelerini kanser ile olan savaşlarında yalnız bırakmayan LÖSEV, 2024 yılında Doğum Günümü Benimle Kutlamak İster Misin? Projesini tekrar hayata geçirdi. Ocak ayında doğan ve lösemi tedavisi devam eden çocuklarını unutmadı. Hastanelerde tedavileri devam ettiği için doğum günlerini kutlayamayan çocuklar bir araya geldi. Her ay farklı bir gönüllü firmanın ve LÖSEV Gönüllü dostlarının desteği ile gerçekleşen doğum günü kutlamalarının bu ay ki destekçileri Yeşilçam Pastaneleri ve Huqqabaz oldu. Tam bir parti havasında geçen kutlamaların Lösemili Çocuklar için moral olması ve hastane koridorlarında geçen çocukluk anılarının yerini alması hedeflendi. Kanser savaşı devam eden Küçük Kahramanların heyecanı gözlerinden okunurken, çocuklarını dışarıda bekleyen ailelerde duygu dolu anlar yaşadı. Parti boyunca oyunlar oynayıp danslar eden çocuklar büyük mutluluk yaşadılar.

Doğum günü kutlanan minik Elif Azra, “Hayatımda geçirdiğime en güzel doğum günü oldu” diye konuştu. Doğum günü kutlanan bir diğer çocuk Ömer ise, “Balonlar ile dans etmek çok eğlenceli. İyi ki LÖSEV var” dedi.

LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal ÖN ise yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıllarda da düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz doğum günü kutlamalarımızın bu yıl ilkini gerçekleştirdik. Partimiz çocuklarımızın dev gülümsemeleri ile son buldu. Bu hem bizi hem de gönüllülerimizi çok mutlu ediyor. Diğer tüm gönüllülerimizi desteğe davet ediyoruz.” dedi.,

Etkinliğe; Ataşehir Belediyesi Spor İşleri Müdürü Tarık Mercul, Ataşehir Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa Arı, Eğitimci Serpil Beşok ile basın mensuplarıyla çocukların aileleri katıldı.