Barbaros Mahallesi Muhtarı Keziban Üreyil, 2019 - 2024 yılları arasında Barbaros Mahallesi Muhtarı olarak yaptığı çalışmaları basın mensuplarıyla paylaşarak, yeniden adaylığını açıkladı.

Muhtar Keziban Üreyil'in konuşmasının satır başları ise şu şekilde;

31 Mart 2019’da ilk dönem muhtar adaylığımı sizlerle ve Barbaros Mahalle Sakinlerimizle paylaşmış, desteklerinizi almış, seçilmiş ve beraberinde mazbatamı almıştım.

İlk dönem muhtarlık görevimizde geçen beş yıl da neler yapmışız ?

Bu değerlendirmeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Davetimizi kabul edip geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.

Şu anda aramızda aza arkadaşlarımdan müsait olanlar var, ikinci dönemde benimle ekip olacak ve aza arkadaşlarım ile dostlarım burada.

Muhtarlık sürecinin ilk zamanlarında kurduğumuz komisyonlardan

* İmar Komisyonu ve

*Kadın Dayanışma Komisyonu’nda yer alan arkadaşlarımın her daim benimle birlikte olduklarını cani gönülden biliyorum.

Kendilerine verdikleri destek ve mahallemiz insanlarına sundukları hizmet için çok teşekkür ediyorum.

Aynı zamandan ilk dönemde karşılıklı uyum içinde mahallemiz insanlarına dönük çalışmada

Ana-Çocuk Eğitim Vakfı’ndan Yaprak Aydost Akın burada.

Ataşehir Hayat Ağacı Platformu’ndan Kadriye Dİdem Bozdağ burada.

Kendilerine teşekkür ediyorum.

İlk dönem azalarımızdan genç yaşta hayata gözlerini yuman Şevket Binay’ı tekrar anıyor, kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz.

2019 seçimlerinden önce mahallemizde beni bir şekilde tanıyan insanların artık mahallenin muhtarı olarak sizi görmek istiyoruz demeleri ve bu seslerin yükselerek bana duyurmaları üzerine muhtar olmayı düşündüm, adaylaşıp seçildim.

Muhtarlık mazbatamı almamızla kendimizi bir anda dünyayı kasıp kavuran PANDEMİ ile karşı karşıya bulduk. Bilinmez hastalık ile mücadele ederken muhtarların Ataşehir Filyasyon Ekibine dahil edildik. Merkezi sistem üzerinden çalışma oldu.

Sistemi bizde indirmiş mahallemizde hasta olan ve sisteme düşen sakinlerimize yönelik çalışmaya başladık. Hastaları tek tek aramaya, gidip görmeye çalıştık. Durumlarını rapor edip ihtiyaçları varsa bilgilendirilmesini sisteme düştük.

Sistemin dışında hasta olup evinde yiyeceği olmayanlara yemek götürdük. Gece yarısı hayatından vazgeçmeyi düşünüp bir de muhtarı arayayım diyenlere moral verdik.

Fiilyasyon çalışması bittikten sonra yapılan değerlendirmede

“En İyi Filyasyon Ekibi seçilen Ataşehir Filyasyon “ Ekibinden İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Fatih Kırklar ‘a verdiği emek , gösterdiği ekip mücadelesi için teşekkür ederim.

En iyi filyasyon ekiplerinden biri de Barbaros Mahalle Muhtarlığı oldu.

Kadın muhtar olunca ne yazık ki önümüzdeki her kapı bize açılmadı. Yeri geldi seçildiğimden rahatsız olanlar kendilerini kapı-duvar olarak gösterdiler.

Ancak verdiğimiz hizmet mücadelesinden sonra onlardaki buzları da erittik diye düşünüyorum.

Her şeye rağmen sorumluluk bilincimizle üstümüze düşen her türlü sorumluluğun altından başarıyla kalktık.

Muhtarlığımıza sorunlarını ve taleplerini iletenlere muhtarın yetkili olmayıp ARACI insan- KÖPRÜ MAKAM olduğunu kendilerine anlattık. Ve doğru yerlere tüm sorun ve talepleri iletip, takipçisi olduk.

Her zaman ulaşabilinir olmanın önemini , her arayanı kabul ettik. Eşitçe, özgürce ulaşabilmesini sağlayan bir muhtarlığı ortaya koyduk.

Muhtarlığım süresince azalarım başta olmak üzere, STK’lar, Komisyon üyelerimiz, Hayırseverler ve tüm Barbaros sakinlerimizle birlikte bir bütün halde daha yaşanabilir, daha eşit bir mahalle için çalıştık.

Azalarımızla birlikte Ramazan Kolileri dağıttık. Oluşturduğumuz komisyonlarda birlikte çalıştık.

Bu çalışmamızın başında mahallemizin dahil olduğu Yeni Sahra ve yakın çevresi imar planının 1/1000’ liğini çizen pilancı Özcan Biçer’i muhtarlığa davet ettik. Geldi kendisine binlik plan ne düşünülerek kimler dahil edilerek hazırlandı diye soruldu verdiği yanıtlar üzerine tartışıldı. Verdiği bilgiler tartışmalı bulununca Ataşehir Belediyesi'nde imardan sorumlu Sadık Kayhan başkanını muhtarlığımıza davet ettik.

Herkes aklına takılan soruları sordu. Başkanın anlattıkları dışındaplanın 1/ 5.000'liğe dönük sorunları ortaya çıkınca İstanbul Büyükşehir Belediyesi imar dönüşüm daire başkanlığından randevu aldık.

Randevu gününde minibüs dolu insanlarla birlikte, beraberlerinde getirdikleri resmi dilekçe makbuz ve kurumdan kendilerine gelen resmi belgelerle İBB İmar Dönüşüm yetkilileriyle birlikte toplantı yaptık.

Bizi çok güzel kendilerinin yaptığı ön çalışma ile karşıladılar.

Sine vizyon çalışması ile harita üzerinde konuşup arada kaynayan sümen altı olmuş evrakların ortaya çıkartılarak değerlendirilmeye alınması komisyon üyeleri üzerinde olumlu etki yarattı.

Tuzcuoğlu'nda da yaşayan insanların önceden ön yargıyla baktıkları olayda kafalarının açıldığı için bu çalışmaiçin bize teşekkür ettiler.

Muhtarlık İmar Komisyonu kurmakta ki amacımızın ana nedeni

sürekli iptal edilen planlar yüzündendir.

Mahallemizde plan iptal davaları açılmaması için etkili olmak hedefindeydik.

Belediyelerin kendi öz çalışmaları olan imar meselesine muhtarlık olarak halkın gücünü olumlu çalışmalarda belediyenin yanında olduğumuzu göstermektir.

İmar komisyonu iptal edilen 3 plan ve gene iptal edilen plan notunun üzerine bu komisyonun halk için önemli olacağını düşünerek kurduk. Komisyonda planı iptal ettirende vardı, yeni donatıya gittiği ve transfer maddesi sıkıntılı diye mahkemeye başvuran da vardı. 8 ile 14 arasında değişen insanlarımızla amacına uygun çalıştık.

Muhtarlık görevimiz sürecinde muhtarlığımızı ziyaret eden siyasi yetkililere imar planını onaylanıncaya kadar sürekli planı kabul etmeleri adına halkın baskısını gösterdik.

iktidar partisinin önde gelen ilçe başkanlarına , meclis üyelerine , belediye başkanlarına sürekli imarın onaylanması için baskılama yaptık.

17 Ağustos 2023'te muhtarlığımızı ziyarete gelen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ya acı bir deprem yaşanmış bir tarihte mahallemize geldiniz .Hoş geldiniz.

Ancak imarını bekleyen mahalleye geliyorsunuz deprem gerçeğiyle yatıp kalkarken Yeni Sahra ve yakın çevresi imar planı neden imar komisyonları da bekletiyorsunuz ?

Neden imarın çıkmasına mesafelisiniz? Burada da mı 17 Ağustos'ta yaşanan acılar yaşansın ? Lütfen artık planınıza müdahale etmeyin dedik.

Bütün bu etkileşimlerimize kulak verdiler ki imarımız 14 Haziran 2023'te askıdan indirildi ve uygulanır plan olarak kabul edildi. Bu aşamada bizlerin seslerini duyan tüm iktidar Partisi meclis üyelerine teşekkür ederiz. Tekrar diyorum ki imar belediyelerin Asli görevidir. Seçilmiş insan olarak çıkan imarın uygulanır olması için kurduğumuz komisyon ile verdiğimiz destek de çok önemlidir Bu aşamada çağrıma kulak veren muhtarlık imar komisyonunda yer alan mahalle sakinlerimize çok teşekkür ederim.

Bu komisyonlardan İmar Komisyonu’nu kurduk. İmarın esas sorumluları Ataşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’dir.

Biz burada belediyemize destek olmak, zorda kalındığında da Halk Desteğini ortaya koymak için bu komisyonu kurduk.

Ve uygulanır İmarın çıkmasının ana kahramanları olan ,

Ataşehir Belediye Başkanımız Sayın Battal İLGEZDİ’ye ve İBB Başkanı Sayın Ekrem İMAMOĞLU’na teşekkür ediyoruz.

Uygulanır planın çıkması ile harekete geçen dönüşüm firmaları tahliye yazılarını toplulaşma içinde kalan parsel sahiplerine gönderdi. Evlerine boşaltanların evlerinin yıkımına geçildi.

Bazı müteahhitlerin ruhsat alma sürecinde oldukları görülmektedir. Proje alanlarında yıkılan binaların sebep olduğu sorunlar baş göstermeye başladı. Proje alanına dışarıdan gelen insanlar oldu. Buralarda araçlarıyla ikameleri söz konusu. Bu insanların çevreye bile isteyerek verdikleri zarar yüzünden mahallemizin insanlar için tehdit oluşturdu. Bu durumu Ataşehir Belediyesi'ne Ataşehir Kaymakamlığına son olarak Ataşehir Huzur toplantısında dile getirdim.

Yabancıların girdiği alanda canlı yayın yapıp oradakilerle görüşmeye çalıştım. Yerleşecekleri bir yer olmadığı için burada kaldıklarını söylediler. Ancak buranın proje alanı olduğu yakında inşaatın başlayacağı kendilerine başka yer bulmaları söylendiyse de sen işine bak Muhtar dediler . Sonuçta toplumsal sorun olan konu sorunun sokaklara taşmış olduğunu ve bunun da ancak sistemini çözmesi gerektiğini bilincindeydik. Değişim kolay değildir. Beraberinde getirdiği sorunları değişimin taraflarını çözmesi için görüşmelerde bulundum.

Pandemi döneminde muhtarlık Kadın Dayanışma komisyonu oluşturduk. Batı Ataşehir sitelerinde oturup mahallemize katkı koymak isteyenlerden bir dayanışma komisyonu oluşturduk. Azalarımızla birlikte çalıştık.

Mahallemiz esnaflarından alışveriş yaptırarak hem esnafımızı hem de halkımızı düşünerek yanlarında yer aldık.

Kişisel çalışmalarımla kurumlar dışında hayırsever insanlarımız ve üniversite kolejlerle görüştüm. Geri desteklerle binlerce koli ihtiyaç sahibi insanlarımıza muhtarlıktan dağıtımını yaptık tüm destek verenlere teşekkür ederim.

İki buçuk sene her hafta sonu 250 kişiye sıcak yemek dağıttık. TOK TUT projesi dahilinde dağıttık . Bu desteği veren TOKTUT derneğine teşekkür ederiz.

9 hafta her gün 200 çocuğa bir öğün ücretsiz beslensinler diye beslenme dağıttık. Bu hizmeti çocuklara sunan Tok tut derneğine gene teşekkür ederiz.

Muhtarlığımıza gelip birlikte ihtiyaç sahibi insanlara ulaşalım diyen hayırseverlerimize, dernek , kurum , parti ve platformlara “veren el, alan el gerçeğine “ uygun çalıştık hayırseverlerimiz memnun olurken destek alan insanlarımız da mutlu oldu.

İlk dönem muhtarlık sürecinde AÇEV ve Rotary , Ataşehir Hayat Ağacı Platformu ile birlikte çalıştık.

Mahallemizde liderliğini benim yaptığım hiç Rotary üyesi olmayan ihtiyaç sahibi insanlardan oluşan Barbaros Rotary Metropolitan kuruldu. Ihtiyaç sahiplerinin kurucusu olduğu bu çalışma grubu Mahalle içinde birçok kez toplandı. Kendilerine fayda sağlarken mahallede olmasını istediklerini beyan ettiler.

A taşehir'imizden yeni ayrılan Kaymakam Sayın İsmail Hakkı Ertaş'ın mahallelerde yaptıkları toplantılardan birine de Barbaros mahallemizde yaptı. Organizasyonunu ben yaptım. Mahalle insanlarımız davet ederek 40 kişinin katılımıyla son derece verimli bir toplantı yaptık. Toplantıya çağırdığım tekerlekli sandalye talebi olan bir insanımıza bu toplantıda durumuna uygun akülü tekerlekli sandalye alınması kararı bile bu toplantının ne kadar verimli olduğunu göstermektedir

Sayın kaymakamımızın 7/24 ulaşıla bilinir bir yöneticiydi . Gecenin iki buçukluğunda uyuşturucuların elinde mahalleli insanlarımızın da katkılarıyla genç bir kızımızı kurtardık.

Sayın Kaymakamımız eğitime çok önem verirdi. Toplantı zamanlarında okulsuz mahallenin Muhtarı geldi diyerek espri yapardım. Şimdi mahallemizde Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi ve Enerjisa gibi nitelikte okullar açıldı. Bu okullarını kazanılmasında emek veren ve her türlü bilgilendirilmesini şahsen muhtarlığımıza yapan Sayın İsmail Hakkı Ertaş kaymakamımıza yeni yerinde başarılar dileyerek mahallemize verdiği destekler için çok teşekkür ederiz.

İBB'nin “Bütçe senin Karar senin proje çalışmasına” katıldım. Dezavantajlı insanların bir Rehabilitasyon çevresinde bir arada yaşayacakları farklı grupların bir arada bulunmasını projelendirdim ve mahallemizdeki donatı alanlarının uygun olanına yapılmasını da talep ettim.

Projem uygulanabilir proje olarak seçildi . ilk örneğini gene Ataşehir'de Kayışdağı'nda Darülaceze yerleşkesinde Yuvam İstanbul yapılarak gerçekleşti. Burada çocuk yaşlı Sinerjisi oluşturuldu . Umarım mahallemizde de bu tür oluşumlar yapılır.

Mahallemizden geçen iki derenin temizliğini 6 ayda bir yaptırmaya dikkat ettik .Temizlik yapan iski emekçi kardeşlerimize teşekkür ederiz.

Ataşehir Belediyesi Çevre müdürlüğünü sıfır atık projesi dahil olduk. Bir ton cam topladık. Sıfır atık çalışmamız devam ediyor. Buradaki temel hedefimiz bir kişi de olsa sıfır atık olayını kabul ettirmekte ne mutlu bize ki biz o bir kişiyi bulduk . Düzenli katı atıklarını kendisi muhtarlığımıza getirip kutulara yerleştiriyor kendisine çok teşekkür ederiz.

Ramazan aylarında ihtiyaç sahibi insanları güncelleyerek yardımlar geldikçe onlara dağıtımını yaptık.

Muhtarlığımızda toplanan ikinci el eşya kıyafet ve kitaplar Muhtarlığın önünde açılan sergiyle dağıtıldı.

Düzenli olarak her kış 10-15 kişi arasında ihtiyaç sahibi insanlara kömür dağıtımı yaptık. Örneğin bu ay sadece 12 aileye kömür dağıtımına sebep olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz.

Muhtarlığımıza gelen talepler doğrultusunda Pazarcılar dernek başkanı ile görüşüp Barbaros'ta Kapalı Pazar açılması talebimiz dile getirdik belediye ile yapılan görüşmelerden sonra orada hizmet verecek pazarcıların parası ile Barbaros Kapalı Pazar açıldı ancak pandemi dönemine denk geldiği için şanssız bir pazar oldu.

Aralık 2022 tarihinde büyük uğraşlarla İBB kentsel dönüşüm müdürlüğünden Mobil İmar iletişim ofisine muhtarlığınızın önünde konuk ettik 2 hafta boyunca insanlarımıza duyurular yaparak kendi mülkleriyle ilgili birinci ağızdan durumlarını öğrenmelerini sağladık bu hizmeti veren İBB Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü çalışan plancılarına teşekkür ederiz

Ataşehir Belediyesi Kadın ve aile Hizmetleri Müdürlüğü görevli psikologlarının kadına yönelik şiddet konusunu erkeklere anlatabilmek için mahalledeki kahvelerde bilgilendirme toplantılarına katıldım bu hizmet için müdürümüz Şehnaz Yabar’a çok teşekkür ederiz.

Ve İşsiz insan kalmasın diyerek İBB istihdamdan Finans merkezinden ve Batı Ataşehir sitelerinden gelen işçi ihtiyaçlarını iş arayan Mahalle insanlarımıza duyurarak onlarca kadınımızı gencimize iş sahibi yaptık Örneğin yakın zamanda babalarını kaybeden 3 delikanlının çaresizliğini el atın en küçüğünü işe yerleştirdik içlerinde besledikleri umutsuzluğu Umuda çevirmenin hazzını da biz yaşadık . İBB istihdama, Batı Ataşehir Site ; İşyerleri ve diğer kurumlara işçi alımlarını muhtarlar üzerinden yaptıkları için teşekkür ederiz.

Belediye veterinerlik Müdürlüğü'nden mahallemize düzenli olarak ilaçlandı .Muhtarlığımız dezenfekte edildi. Kedi köpek mamaları geldi , dağıtıldı . Burada veterinerlik çalışanlarına ve müdürümüz Necati Bozkurt'a teşekkür ederiz. Kedi köpek mamalarını özellikle sokak hayvanlarına veren hayvan severlerimizle birlikte çalıştık köpekler mahallemizde saldırganlık göstermektedir. Sabahın karanlığında okula giden çocuklara ve işe giden insanlara saldırmaktalar. Bu tehlike gerçeğini sürekli ilgileri anlattık karşımıza yasa çıkıyor Ataşehir belediyemize çaba sarf ederek bakanlıktan hayvan barınak izni alındığını Battal İlgezdi başkanımızdan öğrendik.

Deprem ve yangınlar hepimizin içine acıtırken dayanışmanın liderliğini Biz muhtarlar yaptık. Muhtarlığımıza gelenleri koordinasyon merkezine ulaştırıp insanları koordinasyon merkezine yönlendirdik. Bu anlamda Ataşehir halkına teşekkür ederiz .

Depremden sonra Adıyaman ve Hatay'dan meyve ağaç fidanlarını getirttik. Ataşehir gıda topluluğu ile ortaklaşa yürüttük bu projeyi. Fidanları şahsımız ve hayırseverler satın alma işlemi yaptık. Hayır severlerimizin almış olduğu Fidanlar parklara okul bahçelerine çocuklar ve öğretmenlerle birlikte diktiler. Öğrenciler meyve ağacı dikmekten çok mutlu oldular. Meyvelerini Biz de yiyelim diyerek tüm bakımını üstlendiler Bu projede dananışmaya destek olan herkese teşekkür ederiz.

Barbaros Mahalle muhtarlığının Mimar Sinan caddesinde dönüşüm alanı içinde olmasından dolayı adres değişikliği yaparak Mor Sümbül sokakta yeni yerine geçirdik. Yeni muhtarlık binası kararını veren Ataşehir'in kurucu başkanı Battal İlgezdi dir. Kendisine tüm Barabaros insanları adına teşekkür ederiz.

Ihtiyaç sahibi genç kızlarımıza eğitim bursu veren ve alacakları buluşturduk bir genç kızımız aldığı eğitim bursuyla okulunu başarıyla bitirip bankada işe girdi gene ODTÜ fizik bölümünü kazanan bir genç kızımız tüm masraflarını Bulgurcu Vakfı sağladı teşekkür ederiz gene bir gencimiz Sivas Üniversitesi'nde okuyordu ona da belli bir süre eğitim bursu veren hayırseverimize teşekkür ederiz

Muhtarlığımıza ulaşan alışveriş kartlarını ihtiyaç sahiplerini güncelleyerek dağıttık.

Engelli bir kadınımıza tıbbi destek yardımını 2 sene ve her ay yapan hayırseverimize teşekkür ederiz

Bütün yardımları yapanların “ Veren Elin Alan Eli İncitmeden “ yapmasına özen gösterdikleri için teşekkür ederiz.

Okullarımızda forma alamayan çocukları tespit edip her sene onların formalarını aldık sene içinde Kırtasiye malzemesi desteğinde bulunduk. Bot – Mont , Atkı - Bere , gıda poşetleri gibi desteklerde bulunduk bu destekleri muhtarlık üzerinden sağlayan hayırseverlerimize teşekkür ederiz.

Pandemiden sonraki sene bir okulumuzda eğitim alan 1250 öğrenci öğretmen çalışanlarına okuldan geçenlere “Mahalle Dayanışması Yaşatır “ diyerek sıcak çorba dağıttık. Dağıtımı üstlenen esnafımıza teşekkür ederiz.

Ana Çocuk Eğitim Vakfı ile mahallemizde 3-6 yaş arasında çocuğu olan kadınlarımıza sertifikalı 2,5 ay süren eğitim verildi. Bu eğitim için AÇEV den Yaprak Aydost Aydın’a teşekkür ederiz.

Barbaros Rotary Metropolitan okul öğrencilerimizi Göztepe Oyuncak Müzesi'ne götürdü 20 öğrencimiz o kadar eğlendiler ki içlerinden 10 yaşında bir kızımız Ben ilk defa Ataşehir dışına çıktım Muhtarım teşekkür ederim dedi. Çocuklar oyuncak Müzesi'nden sonra buraya Erdal Eren kültür merkezine gelip günlerinin nasıl geçtiğini ruh halini resmetmeleri istendi. Yaptıkları resimler de hep mutlu çocuklar vardı. Çocukların hepsine resim defteri ve boyalar hediye edildi . Barbaros Rotary Metropolitan'a teşekkür ederiz

Sosyal medyayı olması gerektiği gibi sadece halkın bilgi alma hakkını sağlamak adına kullandık ve kullanıyoruz. Sosyal medyanın hayatımızın bir parçası olduğu gerçeği ile hareket ettik.

Görev yaptığım bu 5 sene için öncelikle aileme, azalarıma, samimiyetimi sahiplenip yanımda yer alan komisyon üyelerimize, sizlere ve Barbaros Mahallemizin Sakinlerine verdikleri destek için teşekkür ederim.

İlk 5 yıl pandeminin gölgesinde geçti. Tam istediğimiz gibi olmasa da gene dolu dolu geçti. Hiç durmadık. 7/24 ulaşılabilir olduk. Sürekli bir çalışma içinde olduk. Başka Bir Dünya Mümkün, Vicdan İnsanın Sınavıdır, Barabaros’a Kadın Eli Değecek dedik. 5 yıl boyunca muhtarlıkta bir fiil bulunarak, muhtarlığın halkın evi olduğunu anlattık. Halk isterse her zaman doğru yapar dedik. Gün içinde kardeşliği öne çekerek herkese olması gerektiği gibi eşit davrandık. İnsanlara barışın önemini, laikliğin gerekliliğini ve karma eğitimin öneminin altını çizdik.

Beni muhtar seçen sevgili Barbaros Mahallesi Sakinlerimizden bir 5 yıl daha istiyorum ve diyorum ki Çözüm Odaklı Halk Dostu Muhtar Keziban Üreyil’e vereceğiniz destekle Barbaros’un bütünlüğü için Muhtarınız olmaya devam etmek istiyorum.

Yeni dönemde;

* Okuma-yazma kursunu Halk Eğitim’den görevli öğretmen ile muhtarlığımızda açacağız.

*AÇEV ile Annelik Yolculuğunda Yalnız Değilsiniz Projesine devam edeceğiz.

*Mahallemize Kent Lokantası Açtırmak İçin Mücadeleye Devam Edeceğiz.

* Ve rutin işleri en iyi şekilde yapmaya güncel ortaya çıkaracak durumlara göre çalışmalar yapacağız

Mahallemizin dönüşümüne giren kısmındaki insanlarımızın benden isteyecekleri Her anlamda taleplerin yanında olacağım.

Dönüşüm tamamlandıktan sonra Barbaros mahallemiz yeni okullara sahip olmuş nüfusu artmış metrosu çalışan Ataşehir'in en göz alıcı bütünleşmiş Mahalle olması için elimden geleni yapacağım.

İkinci dönemde tekrar Muhtar olarak yeni görevler ve sorumlulukta

Analitik düşünceli, Empatik, Doğa ve Hayvanları seven, Kitap ve çiçekleri olmazsa olmazı olan

Ben Keziban Üreyil’i seçmenizi, sizden desteklerinizi istiyorum.

Hepinize buraya gelip beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Yolumuz açık olsun. Tüm Muhtar arkadaşlarıma da başarılar dilerim. Saygılarımla.