Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Metin Bayraktar ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye nezaket ziyaretinde bulunarak vatandaşların kendilerine iletmiş oldukları temel sorunlarla ilgili talepleri aktardıkları öğrenildi.

SAADET PARTİSİ'NDEN NEZAKET ZİYARETİ
Bir yanda ülke gündemi 6'lı masa görüşmelerine odaklanırken, Ataşehir'de ise Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı görevine geçtiğimiz yıl ekim ayında atanan Metin Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye başkanlık makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İLÇEMİZİN SORUNLARINA DAİR GÜZEL BİR GÖRÜŞME OLDU

Ziyaret kapsamında Ataşehir Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Metin Bayraktar; "Parti olarak ilçede yapmış oldukları çalışmaların yanısıra vatandaşların imar ve diğer konulardaki taleplerini sözlü olarak belediye başkanına aktaran İlçe Başkanı Metin Bayraktar, İlçemizin mülkiyet ve imar konularının yanısıra vatandaşlarımızca sıkça karşılaştığımız taleplerini belediye başkanımız Sayın Battal İlgezdi'ye ilettik. Sayın Başkan'da Ataşehir Belediyesi olarak imar ve diğer konulardaki son durumları bizlere aktarırken, önümüzdeki aylarda birçok imar başta olmak üzere mülkiyet, tapu sorunlarıyla ilgili önemli gelişmelerin olacağını ifade etti. Bizde kendisine göstermiş olduğu nazik ev sahipliği ve yakın ilgisinden dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu'nun Son Tanık isimli kitabını takdim ettik. Kamu kurumlarıyla istişarelerimiz bundan sonraki süreçte yine aynı şekilde devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'de "Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Sayın Metin Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Saadet Partisi Ataşehir İlçe heyetine, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der'de eşlik eden isimler arasında yerini aldı.