Ataşehir Belediyesi'nin kuruluşunun ardından başkanlık makamında ilk devir teslim töreni gerçekleşti. 31 Mart 2024 Seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkanı seçilen Onursal Adıgüzel mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından ikinci ziyaretini Ataşehir Belediyesi'ne yaptı.

Onursal Adıgüzel'e başarılar diliyorum
I M G 8918
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi görevini devir ederken; "Sevgili başkanıma başarılar diliyorum. Bu koltuklar daimi değil, geçicidir. Önemli olan bizleriz. Burası CHP'nin belediyesidir. Arkadaşıma görevi devretmenin gururunu yaşıyorum." dedi.

Ataşehir'in 17 mahallesini sosyal belediyecilik ile buluşturacağız
I M G 8919Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, "Değerli belediye başkanımıza ben teşekkür ediyorum. 2009'dan bugüne Ataşehir'e çok güzel hizmetleri oldu. Gerçekten Ataşehir mahallelerden oluşan bir ilçeydi. 2009'da kurulan diğer ilçeler gibi şanslı değildi. Başkanımız sıfırdan başlayıp, çok iyi yerlere getirdi Ataşehir'i. Nasip olursa bizden ondan aldığımız bayrağı çok daha ileri taşımaya çalışacağız. Cumhuriyet Halk Parti'nin sosyal belediyecilik anlayışını Ataşehir'in 17 mahallesinde yaymaya devam ediyor olacağız. Kendisinden siyaseten çok şey öğrendik, abiliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

Başkanlık makamında düzenlenen Ataşehir'in kurucu belediye başkanlığı görevini 15 yıldır sürdüren Battal İlgezdi'den düzenlenen tören ile görevi devraldı.

I M G 8928Devir teslim töreni sonrasında Battal İlgezdi - Onursal Adıgüzel ve beraberindeki heyet toplantı gerçekleştirdi.