İstanbul Ticaret Odası Meslek Komitesi Ve Meclis Üyeliği Seçimleri için 9 Kasım’da sandık başına gidiyor.

9 Kasım 2022 Çarşamba günü 08.00-17.00 saatleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9, 10 ve 11. Salonlarda yapılacak seçimlerde 81 Meslek Komitesine üye seçimi ve İTO Yönetimine Meclis üyesi seçimi gerçekleştirilecek.

Ataşehir merkezli nakliye hizmeti veriyor
Ataşehir’de hizmet veren, aktif - girişimci iş insanı Şener Karahancı’da 9 Kasım’da yapılacak 81 Komite arasında 24’ncü grupta yer alan Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri komitesine aday olduğunu açıklayan isim oldu.

Sektörde 30 yıldır var!
Sektörde 30 yıllık deneyimi olan ve Evden Eve Nakliyeciler Derneği (END) kurucu üyesi olan Şener Karahancı, 9.868 Üyesi bulunan Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Meslek Komitesine aday olarak taşımacılık ve lojistik sektörüne katkı sağlamayı amaçlıyor.

Evden Eve Nakliyeciler Derneği’nden Karahancı’ya Tam Destek
Değerli END Üyelerimiz, 9 Kasım 2022 Çarşamba günü yapılacak 21. Dönem İTO seçimlerinde 24 No'lu Taşıma ve Lojistik Komitesi adayları temsilcimiz ve temsilcimizle birlikte genç, dinamik, yenilikçi aday Şener KARAHANCI'dır. Uluslararası derneklerin de gücünü alarak, temsilcimizin ekibiyle birlikte çalışmaları başlamıştır. Omuz omuza hareket edelim. Yetki belgelerimizi adayımıza vererek destek olalım. İTO seçimlerinde adayımıza ve ekibine başarılar diliyoruz.

24'ncü Komite üyelerimizin desteğine talibim
Şener Karahancı, 24'ncü komite de yer alan meslektaşlarının oylarına talip olduğunu belirterek, kendisine [email protected] adlı mail adresinden ve 0532 342 89 72 telefon numarasından ulaşabileceklerini belirtti.