Esatpaşa Mahallesi'nde eski hizmet veren pazarın taşınarak, Örnek - Esatpaşa sınırına taşınması ile birlikte vatandaşların ulaşım zorluğu yaşaması sonucunda gerek muhtarlık, gerekse vatandaşlar her platformda "Esatpaşa Pazarımızı Geri İstiyoruz, Bize Çok Uzak" şikayetlerini dile getiriyordu. Esatpaşa Mahallesi'nde İBB Kreş açılışında vatandaşlar Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve belediye yöneticilerine pazar şikayetlerini yineledi.

VATANDAŞIN TALEBİ DİKKATE ALINDI
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ise, gerekli çalışmaların yürütmesi için Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der'in bu konuyla ilgili bir çalışma yapmasını isteyerek vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi adına süreci hızlıca tamamlamasını istedi. Vatandaşların daha fazla mağduriyet yaşamaması adına nihai çalışmalar sona erdi ve Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa Mahallesi’nde kurulan Kapalı Pazar Alanı’na, yurttaşların kolayca ulaşım sağlayabilmesi için ücretsiz ring servis hizmeti sunmaya başlıyor.

11 OCAK'TA İLK SEFERLER BAŞLIYOR
11 Ocak Çarşamba gününden itibaren başlayacak olan ücretsiz ring servisi hizmetinden vatandaşlar, 10.00 - 18.30 saatleri arasında belirlenen noktalardan her saat başında yararlanabilecek.

Ataşehir’de kurulan sokak pazarlarını modern kapalı pazar alanlarına dönüştürdüklerini vurgulayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “Yurttaşlarımızın hava şartlarından etkilenmeden kolaylıkla alışveriş yapabilmeleri amacıyla hizmetlerimize bir yenisi daha eklemenin sevincini yaşıyoruz. Tüm halkımıza yeni hizmetimiz hayırlı olsun” dedi.