Ataşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Kayışdağı Zirve Grubu, Ataşehir Doğa Sporları ve Sanat Kulübü Derneği, Vicdanlı Kalmayı Tercih Edenler Sanat ve Spor Derneği'nin destekleriyle Kayışdağı Ormanı'nda yetişen doğal meyve dağ çileği toplama etkinliği düzenlenecek.

ETKİNLİĞE TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ
Bir 1 kişi ve doğa görseli olabilir
Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, "Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin destekleriyle Ataşehir’e sınır olan Kayışdağı Ormanı’nda sivil toplum kuruluşlarımızın desteği ile farklı bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyoruz. Hafta sonu gerçekleştireceğimiz etkinlikte, pandemi sürecinde açık hava’da hem yürüyüş hemde doğal güzellikleri keşfetme adına Kayışdağı Ormanı Başıbüyük tarafında yürüyerek dağ çileği toplama etkinliği gerçekleştireceğiz. Ayrıca bu etkinliğimizi her yıl kasım ayının ilk haftasında gerçekleştirerek geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. Doğal zenginliklerimizi keşfetmek isteyen tüm komşularımızı etkinliğimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

SERVİS ARAÇLARI KALDIRILACAK
28 Kasım Pazar Günü gerçekleşecek etkinlik için Ataşehir Belediyesi tarafından İçerenköy Neşet Ertaş Kültürevi, Küçükbakkalköy Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi ve Kayışdağı 80. Yıl Cumhuriyet Parkı önünden saat:10:30'da servis araçları kaldırılacak.

ARAÇLARIYLA VATANDAŞLAR ETKİNLİĞE KATILABİLECEK
Etkinliğin Maltepe - Başıbüyük mevki'nde Büyükbakkalköy - Ümraniye Bağlantı Yolu üzerindeki belirlenen Kayışdağı Ormanı giriş noktasındaki konumda başlaması saat:11:00 olarak planlandı. Etkinliğe özel araçlarıyla katılım sağlayacaklar için konum bilgisi için tıklayınız.

Ayrıca etkinliğe katılım sağlayan vatandaşlara Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce hazırlanan süpriz hediyeler verileceği öğrenildi.