Sivas'ta hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre, aralarında İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl'ın da bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sivas-İmranlı kara yolunun 94. kilometresinde sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 BIR 240 plakalı otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Aralarında İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl'ın da olduğu yaralılar, çevredeki hastanelere sevk edildi.

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Açıl yaşamını yitirdi. Kazanın ardından hastaneye gelen Sivas Valisi Salih Ayhan, yaralıların sağlık durumu ve kaza hakkında bilgi aldı. Vali Ayhan, olay yerinde tüm incelemeler yapılmakta olup, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti.

ÇOK ÜZGÜNÜM!

Kardeş Belediye Başkanı Murat Açıl'ın kaza sonrasında hayatını kaybetmesinin ardından Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'de yapmış olduğu açıklamada; "Kardeş belediyemiz Sivas İmranlı'nın değerli başkanı, sevgili dostum Murat Açıl'ın geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybettiğini öğrendim. Çok üzgünüm. Ailesine, sevenlerine ve partimize baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Hayatını Kaybeden İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl için yarın Sivas - İmranlı Belediyesi önünde saat 12:00'de cenaze töreni düzenleneceği, 1 Aralık Çarşamba günü İstanbul Garip Dede Cemevi'nde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.