Ataşehir'de öğrencilere yönelik bursların yanısıra okullara kütüphaneler kazandıran Ataşehir Eğitim Derneği, dernek merkezinde Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday ve Şube Müdürü Abdurrahman Şenyüz'ü ağırladı.

Ziyaret kapsamında Derneğin kurucu Başkanı Turgay Kılıç ve yeni seçilen dernek başkanı Zuhal Çakır, derneğin çalışmaları hakkında İsmail Günday ve Abdurrahman Şenyüz'e bilgiler verdi.

Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı Zuhal Çakır ve Başkan yardımcısı Turgay Kılıç, Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday ve Şube Müdürü Abdurrahman Şenyüz’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Hasan Leyli İlkokulu’nda yapımı devam eden kütüphane ile ilgili son bilgileri paylaştılar.

Dernek yöneticileriyle tanışmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmail Günday, bundan sonraki çalışmalarında dernek yönetimine başarılar diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday'da dernek yönetim kurulu üyeleriyle tanıştıktan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında genel bilgilendirme yaptı.

Ataşehir Eğitim Derneği'nin Ataşehir'de yapmış olduğu hizmetler adına dernek yönetimine teşekkür eden Günday, dernek bünyesinde verilen ATASANAT Resim ve diğer eğitimlerin Ataşehir İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılmasının yararlı olacağını belirterek, kursların halk eğitim işbirliği ile kapsamlarının genişletilebileceğini ifade etti.

Ataşehir Eğitim Derneği başkan ve yöneticilerin hazır bulunduğu ziyarette, derneğin eğitim kurumlarına yönelik çalışmalarıyla ilgili bilgi alan İsmail Günday, eğitimin önemine vurgu yaparak, eğitime katkı sunan kurum ve kuruluşları destekleyeceklerini söyledi.

Ataşehir Eğitim Derneği Yönetim Kurulu'nca derneğin kurucu başkanı Turgay Kılıç'ın doğum günü nedeniyle pastanın kesilmesinin ardından Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday ve Şube Müdürü Abdurrahman Şenyüz dernek merkezinden ayrıldı.


Dernek yönetim kurulu üyeleri'de doğum günü hatıra fotoğrafı alarak, günü ölümsüzleştirdiler.