Geçtiğimiz hafta sonu Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen Barış ve Hatice Er çiftinin nikah merasiminde eğitim, iş ve sanat camiasından yüzlerce davetli katıldı. Barış ve Hatice çiftinin nikah şahitliğini ise KYK Genel Müdürü Recep Ali Er, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Levent Yazıcı ve İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu yaptı.

Genç çiftin Kadıköy'deki nikah merasimine 1000'in üzerinde davetli, Beykoz Çavuşbaşı'ndaki düğün merasimine ise; MEB Bakan Yardımcısı İbrahim Er, Eski Adalet Bakanı ve Yargıtay Üyesi Kenan İpek, KYK Genel Müdürü Recep Ali Er, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Levent Yazıcı, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Müdür Yardımcıları, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Aldemir, Beykoz, Kadıköy, Çekmeköy, Büyükçekmece, Ataşehir, Üsküdar, Maltepe, Sancaktepe, Kartal, Şile, Sultanbeyli, Beşiktaş, Şişli, Esenler, Sultangazi, Esenyurt, Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve yaklaşık 500'ü davetli katıldı.

Genç çiftinin nikah ve düğün merasimine Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, Belediye Meclis Üyesi Sadık Semih Kayhan, Rize Recep Tayıp Erdoğan Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Er, İzmir AFAD İl Müdürü Osman Metin Saroğlu çelenk gönderirken, Kocaeli milletvekili İlyas Şeker ve Cemil Yaman tebrik telgrafı gönderdi.

Genç çift nikah ve düğün merasiminde gelen konuklarla yakından ilgilenirken, düğün ve nikah merasimine Kocaeli, Rize, İstanbul genelinde iş, sanat, eğitim ve STK Temsilcileri yoğun katılım gösterdi. Barış ve Hatice çifti düğüne katılan davetlilere süpriz yaparak arkadaşlarıyla birlikte Zeybek oynadılar. Çiftin bu gösterisi davetlilerden uzun süre alkış aldı. Düğün merasimi dans ve yemek programıyla devam etti.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Zeki Er'den teşekkür mesajı;

Yine sözde gelirdi bana, bende çok önemsemezdim ama dedim ya insan yaşayınca iliklerine kadar hissediyor, bir daha tekrarı olmayacak böyle bir günde hiç beklemediğiniz insanların anlıkta olsa yanınızda olarak mutluluğunuzu taçlandırması yanında, mutlaka yanımda olmalıydı diye hissettiğiniz kişileri yanınızda olmayışının içten ve derin burukluğu, bu mu diyorsunuz hayat ve hayatın anlamı, değeri ... dedim ya tekrarı olmayan anlar bunlar, doğum ve ölüm gibi... bir daha şahit olmak mümkün değil. Ve inanılır gibi değil, derlerdi de inanmazdım yine. Binlerce insan arasında tek tek beynine kazılıyor insanın...

Çok müthiş oldu merasimlerimiz, evlatlarımızın nikahına il içinden il dışından binlerce dost, arkadaş, meslektaş ve akrabamız katılarak bizlerin mutluluğunu kat be kat arttırdı. Akşamki eğlence içerikli düğün programımız ise tüm katılımcıların eksiksiz yer aldığı anlamlı bir buluşma oldu.

MEB. Bakan Yardımcımız İbrahim ER, Eski Adalet Bakanımız ve Yargıtay Üyesi Kenan İPEK ve KYK Genel Müdürümüz Recep Ali ER beylerin ta Ankara dan kalkarak topyekün aileleri ile birlikte düğünümüze teşrifleri yanında, KYK Genel Müdürümüz Recep Ali ER, İstanbul Milli Eğitim Müdürümüz Levent YAZICI ve İstanbul İl Sağlık Müdürümüz Kemal MEMİŞOĞLU beylerin evlatlarımızın nikah şahitliğini üstlenmeleri ayrıca bizleri onurlandırmış, mesut kılmıştır. Her iki merasimimize katılarak mutluluğumuzu taçlandıran tüm misafirlerimize ayrı ayrı şahsım ve ailem adına şükranlarımızı sunuyor, yoğun katılım nedeniyle her birinizle yeter derecede ilgilenemediğim için hoşgörünüze sığınıyorum. Darısı sizlerin başına diyorum. Rabbim herkesin evlatlarına güzel gelecekler ve hayırlar nasip etsin inşallah.