CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, pandemi sürecinde ağır bedeller ödeyen özellikle gıda sektörü olmak üzere diğer sektörlerde faaliyet gösteren bölge esnafını Küçükbakkalköy'deki saha ziyaretleri kapsamında ziyaret etti.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve İlçe Yönetimi, Küçükbakkalköy Mahalle Temsilcileri, Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Angi ile birlikte ziyaret ettiler.

İlçe Başkanı Yalçın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin selamı ileterek bölge esnaflarını tek tek beraberindeki heyet ile ziyaret ederek esnafların sorunlarıyla ilgili istişareler bulundu.

Yalçın bölge esnafının pandemi sürecinde yeterince destek alamadığını, alt yapısı oluşturulmadan alınan kararların esnaflara ciddi zararlar verdiğini ve birçok esnafında bu zorlu süreçte tutunacak gücünün kalmadığını, CHP İktidarında esnafların her zaman yanlarında olacaklarını ifade ederek esnaflara hayırlı işler diledi.

Bölge esnaflarının sorunlarını da not alan İlçe Başkanı Celal Yalçın, çözümü noktasında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile paylaşım yapacağını açıkladı. Yalçın, esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürdüklerini belirtti.