Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Sayan, İstanbul İl Başkanı Mutlu Furtana, İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda MKYK üyesi Gökhan Özdoğan, 1.Bölge Başkanı Mehmet Bektaş, MKYK üyesi Kadir Turan, yakın zamanda yapılanmalarını tamamlayan ve yeni yerinde hizmet vermeye başlayan BBP Ataşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Genel Merkez ve İl Yönetimi heyetini BBP Ataşehir İlçe Başkanı Hamit Bölükbaşı ve İlçe Yönetimi ile Ataşehir Alperen Ocakları yöneticileri karşıladı.

Ziyaret kapsamında; Ataşehir'deki yapılanma sürecinin yanısıra 2023 genel, 2024 yerel seçim sürecine dair hazır yapılması, teşkilat yapılanması ve Ataşehir hakkında ziyaret heyetine bilgi verildi.

İstişarelerin ardından BBP Ataşehir İlçe Başkanı ve Alperen Ocakları Yönetimince, İl Başkanı Mutlu Furtana'ya önceden hazırlanmış fotoğrafı ve BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun potre fotoğrafı takdim edildi.BBP Genel Merkez Yöneticileri ve İstanbul İl Yöneticileri, BBP Ataşehir İlçe Yönetimi ve Alperen Ocakları Yöneticileri İlçe'de gerçekleşen toplantı sonrasında İçerenköy'de faaliyet gösteren Tuğra Çiğ Köfte - Et Mangal sahibi Hüseyin Budak'ı ziyaret etti.