CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nce her hafta geleneksel hale getirilen Kayışdağı Ormanı Başıbüyük mevkinde düzenlenen sabah doğa yürüyüşü etkinliğine katıldı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse'nin başlattığı zaman içerisinde Dağ Çileği yürüyüşü etkinliğinin ardından Ataşehir Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün kurulması ile birlikte vatandaşların ulaşımını kolaylaştırılması, "Herşey Daha Çok Spor Olacak" mottosuyla düzenlenen etkinliğe CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın'ın yanısıra partililer ve 500'ü aşkın Ataşehirli doğa ve yürüyüş severler katıldı. 

G H K115D W0 A A Uk Lr

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel'e, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse; yürüyüş parkuru ve müdürlük bünyesinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Adıgüzel'de etkinlikte, Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen Maden sahası heyelanı sonrası "Maden Kazalarına ve Doğa'nın Düzenine vurgu yapmak amacıyla" vatandaşlarla birlikte maden faciaları kader değildir, vurgusunda bulundular. Onursal Adıgüzel, belediye başkanı seçilirsem; "Doğa ve spor aktivitelerini arttıracağını" ifade etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.