AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı, İçerenköy Mahallesi'nde kanaat önderleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Ataşehir'e talip olan Av. Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir ilçesinde bulunan sivil toplum kuruluşlarının yanısıra; Ataşehir'de yaşayan sanatçı, ressam, yazar, oyuncuların yanısıra alanında uzman kanaat önderleriyle buluşmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yağcı, Ataşehir'i gelin hep birlikte yönetelim diyerek Ataşehir'in Siz'in ve Sizsiz olmaz diyerek; Ataşehir'e yapmak istediği projeleri kanaat önderleriyle paylaşırken, Ataşehir'in alt yapısından üst yapısına, kültüründen sanatına, sanatından sporuna, yeni nesil belediyecilik anlayışına kadar eksik kalan yönlerine dair kanaat önderlerinin görüşlerini dinledi.

Kanaat önderlerinin, 15 yıldır bizlere danışan veya fikrimizi alanlar olmadı. Yapılanlar arasında elbet güzel çalışmalar var, ancak bunlar Ataşehir'in imkanlarına bakıldığında çok yetersiz kaldığını söylemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

I M G 7876
Yağcı, "2008'de Ataşehir gibi ilçe statüsüne kavuşmuş olan diğer ilçelerin gelişmişlik ve hayata geçirdikleri projeleri incelediğimizde Ataşehir'deki eksikliklerin çok fazla olduğunu biliyoruz. Biz Ataşehir'de kültür'den sanata, spor alanlarından, bilim merkezlerine, gençlik merkezlerine, birçok alanda projeleri hayata geçirerek; Ataşehir'in kaybolan 15 yılını 5 yılda diğer ilçelerle aynı hizmetleri verir noktaya taşıyacağız" dedi.

I M G 7878

Kanaat önderleri ise, Yağcı'ya başarılar dileyerek, Ataşehir için her zaman elimizden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtirken, Yağcı ise Ataşehir'in AR-GE kurulunda sizin gibi değerli büyüklerimiz ve kardeşlerimizle çalışmak için sabırsızlanıyor ve 1 Nisan'dan itibaren Ataşehir için kolları sıvayarak hep birlikte projelerimizi ve hayallerimizi gerçekleştirmeye başlayacağız ifadelerini kullandı.

I M G 7889

Yağcı, program çıkışında cafe'de oturan Ataşehirlilerle kısa sohbet ederek, merak ettikleri konuları yanıtladı.