CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Platformu üyeleriyle düzenlenen program ile buluştu.

Gerçekleşen programa; CHP Ataşehir  İlçe Başkanı Celal Yalçın ve İlçe Yöneticileri, Meclis Üyesi Adayları ile platforma bağlı kulüp yöneticileri ve antrenörler katıldı.

İçerenköy'de gerçekleşen iftar programında CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel'i ağırlayan platform, tesisleşme problemleri, spor malzemeleri desteği ve nakdi yardım ödül yönetmeliği ile ilgili yaşadıkları sorunları dile getirdi. 

Onursal Adıgüzel, spor konusunda Ataşehir'e çağ atlattıracak
I M G 7853

Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Platformu Başkanı Ali Haydar Akın, "Ataşehir'in önümüzdeki dönem çok şanslı bir döneme gireceğine inanıyorum. Sporcu ve spora önem veren kimliği ile tanıdığımız Onursal Adıgüzel, imarların gelmesiyle birlikte spor konusunda Ataşehir'e çağ atlattıracak bir döneme girecek diye düşünüyorum. Bizim platformumuzda 30 farklı spor kulübümüz var. Farklı branşlardan oluşan kulüplerimizle Ataşehir'de hizmet ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de sizlerle farklı projeler hayata geçirmek istiyoruz. Ben güzel günlerin spor konusunda Onursal Adıgüzel ile geleceğine inanıyorum" dedi.

Ataşehir'de daha fazla spor alanları yaparak, herkesi sporla tanıştırmak istiyoruz
I M G 7858
CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Spor kulüpleriyle bir arada olmak, sizleri tanımak benim için büyük bir mutluluk. Ataşehirli olsakta, yeni tanıdığımız spor kulüplerimiz var. Amatör spor kulüpleri son derece büyük öneme sahip. Küçüklükten, üniversite dönemine kadar amatör sporla ilgilenmiş birisi olarak sizlerin sorunlarını ve dertlerini yakından biliyorum. Farklı branşlarda Ataşehir'de çok yetenekli sporcularımız var. Ataşehir, 420 bin nüfuslu İstanbul'un en genç nüfusuna sahip ilçelerinden birisi. Ataşehir'in spor ve sporcu potansiyeli yüksek. Ataşehir'de yaşayan vatandaşlarımızı spora yönlendirelim, her yaştan vatandaşımızında sporla tanıştıralım istiyoruz. Bunun için yeni tesislere ihtiyacımız var. İBB ile yapacağımız yeni yaşam alanları var. Yeni imar planları ile birlikte İçerenköy'de kapalı spor salonu yapma imkanı bulacağız. Ayrıca; İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı olimpik yüzme havuzu yanısıra Ataşehir'e 4 yeni spor tesisi kazandırmak istiyoruz. Pandemi ve deprem gibi krizlerle karşılaşmazsak, projelerimizi adım adım hayata geçireceğiz. Burada da spor tesisleri çok öncelikli. Ataşehir'in hangi mahallesine gidersek, çocuklar spor sahası, kızlarımız voleybol sahası istiyor. Var olan spor alanlarımızı geliştireceğiz ve yenilerini hayata geçireceğiz.

Spor kulüpleri olarak sizler kutsal bir iş yapıyorsunuz
I M G 7871

Sizler kutsal bir iş yapıyorsunuz. Çocuklarımızın hem gelişimlerine, hem fiziki, zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyorsunuz. Takım sporu yapan arkadaşlarımızın iletişimleri çok güçleniyor. Bunu çok önemsiyoruz, Ataşehir'de önümüzdeki dönemde birlikte çok güzel projeleri hayata geçireceğiz. Ataşehir'de sporu marka yapacak çalışmalar yapacağız. Dayanışmayla, belediye desteği, kulüplerin elini taşın altına koyması son derece önemli. Ataşehir marka şehir olma yolunda ilerliyor. 

Ataşehir'in 17 mahallesinin katma değerden eşit yararlanmasını amaçlıyoruz
Finans merkezi her ne kadar Ümraniye'de olsa da, Ataşehir özellikle finans merkezinin yükünü çekiyor ve herkes Ataşehir Finans Merkezi olarak görüyor. İstanbul'un ve Türkiye'nin  en büyük özel hastaneleri Ataşehir'e yerleşti. Ataşehir önümüzdeki süreçte; sağlık turizminin de merkezi olacak. Sağlık turizmi gelişirken hem otelcilik hizmetleri hemde diğer hizmetler sektörü gelişiyor. Finans merkezi ile birlikte finans sektörlerinin yan sektörleri gelişiyor. Oluşan katma değerden bir kaç mahallemizin yararlanması değil, 17 mahallemizin bu katma değerden eşit yararlanmasını ve hizmet olarak dönmesini amaçlıyoruz. Bütçe planlarımızı hazırlarken, sporcularımız ve amatör spor kulüplerimiz önceliğimiz olacak. 

I M G 7874
Adıgüzel'in konuşmasının ardından Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Platformu tarafından Onursal Adıgüzel'e 44 numaralı Basketbol Üniforması takdim edildi.