Dernek merkezi İçerenköy'de bulunan Sevgi Seli Engelliler Derneği tarafından dernek bahçesinde açık hava iftarı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına; AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Ataşehir Belediyesi Meclis 1.Başkan Vekili Kudret Arslan, Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Angi, Gelecek Partisi Kadıköy İlçe Başkanı Metin Orman, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Erdal Uçar, CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcıları Hatun Yıldız ve Tamer Çırakoğlu, Ataşehir MHP İlçe Başkan Yardımcıları mithat Özer Ve Kadir Ceylan, İçişleri Bakanlığı Bakan Danışmanı Erkan Hacıhasanoğlu, Medeniyet Üniversitesi Hukuk Dekanı Prof. Dr. İbrahim Subaşı, Ak Parti Ataşehir Önceki Dönem Belediye Meclis Üyesi Şerif Toğ, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ali Arslan, İBB Belediyesi İSEM Müdür Yardımcısı Erkan Acar, İş Adamı Mustafa Ertop Sinop Federasyon Başkanı Selamı Baltaoğlu Ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İBB İSPARK A.Ş., İGDAŞ A.Ş. ve KİPTAŞ A.Ş. yöneticileri ve çok sayıda iş insanının ve dernek üyeleri ile davetliler katıldı.

İftar öncesinde; İBB Mehteran Takımı gösterisi gerçekleşti. Gerçekleşen gösteri büyük alkış ve ilgi görürken, Dernek Başkanı Fahri Kol'da dernek olarak yapmış oldukları faaliyetlerle ilgili genel bilgi verdi.

İftar programına ayrıca Şair - Yazar Kasım Alper şiirleri ile programa renk kattı. İftarların açılması ile birlikte üyeler ve katılımcılar sohbet etme imkanı buldular.