Memleket Partisi İBB Adayı Berk Hacıgüzeller ve Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan  Adayı Reşat Şahin Öztürk, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin startını Küçükbakkalköy Sabit Halk Pazarı’nda başlattılar. Halkın ve pazar esnafının sorunlarını dinleyen Memleket Partisi adayları, Ataşehir seçmenine yönelik projelerinin tanıtımını yaptılar.

İmar mağduriyetlerinizin takipçisi olacağım
İnönü Mahallesi İmar Mağduru Vatandaş, Reşat Şahin Öztürk'e yaşadığı sorunu anlattı

Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, İnönü Mahallesi'nde ikamet eden kent sakini bir vatandaşın alışveriş sırasında yanına gelerek, imardan kaynaklı sorunu dinleyerek belediye başkan adayı olarak sizlerin sorunlarınızın takipçisi olacağım, sizleri bilgilendireceğim" dedi.

Adaylar, vatandaşlarla buluştu
Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir'e yönelik projelerini pazarcı esnafına anlattı

Küçükbakkalköy kapalı pazar alanında kurulan Çarşamba Pazarında alışveriş yapan vatandaşlara kendini tanıtan adaylar, esnafların sorularıyla karşılaştılar ve soruları samimi bir şekilde cevaplandırdılar.

Esnafın ikramını, çevredeki esnaf ve arkadaşlarına ikram etti
Pazarcı esnafı elindeki çerezi, belediye başkan adaylarına ikram etti

Pazar ziyareti sırasında bazı pazarcı esnafının ellerindeki yiyecekleri, belediye başkan adaylarına ikram etmesinin ardından Başkan Adayı Şahin Öztürk'te pazarcı esnafının verdiği yiyeceği yanındaki arkadaşları ile pazarcı esnaflarına ikram etti. Bazı pazar standında ise alışveriş yapan Öztürk ve Güzeller, esnaflara iyi çalışmalar diledi.

Pazar ziyareti sonrasında basın mensuplarına Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller ve Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul'da kent yoksulluğu ile mücadele başlatacağız
Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller

Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller, "İstanbul'da haftanın 7 günü toplamda 462 pazar kuruluyor. Bugün ise çarşamba günleri kurulan pazar sayısı 67. Eskiden pazarlar  kalabalık olurdu, insanlar artık pazara çıkamaz hale geldiler. Pazarların dolululuk oranları 3/1'i seviyesine düşmüş durumda. Memleket Partisi olarak İstanbul'da kent yoksulluğu ile mücadele başlatacağız. Her pazarda vatandaşlarımızı dinlemeye devam ediyoruz. Bundan sonra da kent yoksulluğu ile ilgili bazı projeler açıklayacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın yanında olacağız. İstanbul'un sorunlarını biliyoruz, çok yakında projelerimizi açıklayacağız. Halkımıza karşı sorumluyuz, başka partilere bakmaksızın çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımızın sandıktaki tercihine de her zaman saygı duymaya devam edeceğiz. Ataşehir'de Reşat Şahin Öztürk başkanımız ile seçim sürecini birlikte yürütüyoruz" dedi.

Hayat pahalılığını pazarda net şekilde görüyoruz

Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Birlikte pazarda hem esnafımızı hemde halkımızla buluşuyoruz. Hayat pahalılığını pazarda net bir şekilde görüyoruz. 10 gün önce basın lansmanımda söyledim. Türkiye'nin en hırsız belediye başkanı olacağım. Niye bunu söyledim, pazardaki ve sofralardaki tabloya baktığınızda net bir şekilde görebiliyorsunuz. Çocuklarının karnını doyuramayan, evine meyve ve sebze dahi almakta zorluk çeken insanlar var. Bir belediye başkanının görevi sadece; yol, asfalt ve kaldırım yapmak değildir. Kentte yaşayan vatandaşlarıyla gönül köprüsü kurması gerekmektedir. Kentte akıl, ahlak ve dayanışma ruhuyla birbirini desteklemesine çok ihtiyacı var. Ben hırsız belediye başkanı olacağım, çünkü Ataşehir'deki komşularımın kalbini çalacağım. Kent yoksulluğu ile mücadele konusunda azimli şekilde örnek projeleri hayata geçireceğim" ifadelerini kullandı.



SMA Hastası Kumsal Boyraz'a anlamlı destek

Memleket Partisi İBB Adayı Berk Hacıgüzeller ve Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan  Adayı Reşat Şahin Öztürk, pazar çıkışı noktasında kurulan SMA Tip - 1 ile mücadele veren Kumsal Poyraz isimli bebeğin standını ziyaret ederek, beraberindeki heyet ile birlikte katkı sunarak, herkesi katkı sunmaya davet ettiler.