Kars ve Yöresi Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağlı Küçükbakkalköy'deki Kars, Ardahan ve Iğdır Dayanışma Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan ev sahipliği yaparken, Kadın Kolları'nın yeni dönem ilk konuğu Ataşehir'de başlayan ve kısa sürede İstanbul'un çeşitli ilçelerinin yanısıra Türkiye'nin farklı illerine eğitim, sağlık, gıda, giysi, ev eşyasının yanısıra ihtiyaç sahibi bireylere ve ailelere yardım elini uzatan Ataşehir Hayat Ağacı Platformu Başkanı Kadriye Didem Bozdağ ile Yönetimi ve üyeleri oldu.

Kars ve Yöresi Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan'ın yanısıra KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez'in eşi Hatice Çerkez, Barbaros Mahallesi Muhtarı Keziban Üreyil'de kahvaltılı programa katılan isimler arasında yerini aldı.

Kars ve Yöresi Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan ve Ataşehir Hayat Ağacı Platformu Başkanı Kadriye Didem Bozdağ; daha fazla insana dokunmak ve ihtiyaçlarının yerinde tespit edilerek, sosyal yardımlaşma ve dayanışma ağının güçlendirilmesi ile iki kurumsal yapı arasında işbirliğinin artmasını temenni ettiler.

Kahvaltılı programda KAR-DER Kadın Kolları üyeleri ile Ataşehir Hayat Ağacı Üyeleri hem tanıştılar, hemde karşılıklı projeler üzerine istişarelerde bulundular.

Bir Gülsen Demir dahil 6 kişi, ayakta duran insanlar, yiyecek ve iç mekan görseli olabilir

Bir Hamiyet Ardıbatan dahil 10 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir Hamiyet Ardıbatan dahil 5 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Bir 8 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 10 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir