İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Niyazi Yaman ve dernek yönetim kurulu üyeleri, pandemi sonrasında etkinliklerinin ilkini Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi makamında ziyaret ederek gerçekleştirdi. İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Niyazi Yaman ve dernek üyeleri'nin Başkan İlgezdi'yi ziyareti sırasında Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cenan Arslan'da eşlik etti.

İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Niyazi Yaman, "İçerenköy Mahallesi'nin nüfusunun 100 bine yaklaştığını, Türkiye'nin en büyük mahalleleri arasında ilk 5'nci sırada yer aldığını ve Ataşehir'in en büyük nüfusuna sahip mahalle olduğunu ve İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği olarak pandemi sürecinde etkinliklerine ara verdiklerini belirtti. Ataşehir Belediyesi'nin desteği ile tarih, kültür ve sosyal geziler düzenlediklerini ve Ataşehir'de önemli etkinliklere imza attıklarını" ifade etti.

Yaman, İçerenköy mahallesi'nde dernek olarak sosyal yardımlaşma ağını güçlendirdiklerini, ihtiyaç sahibi vatandaşlara her zaman yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade ederek Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin destekleriyle sosyal, kültürel çalışmalarını gerçekleştirdiklerini, kendisine de katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan İlgezdi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İçerenköy'ün kendisi için ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek; "İçerenköy'ün imar planlarının komisyonda olduğunu yıl sonuna kadar çıkacağını, İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi'nin inşaatının 2022 yılında tamamlanacağını ve Su Deposu bölgesindeki araziye Kütüphane ve Atatürk Müzesi kazandıracaklarını" vurguladı.

Başkan İlgezdi ayrıca; İçerenköy İdmanyurdu Sahasının 2022 yılında yapımı için İBB ile gerekli görüşmeleri sürdürdüklerini belirtti.

Dernek Başkanı Niyazi Yaman ve ziyaret heyetindeki üyeler; İçerenköy adında bir durağın olmadığını dile getirerek bunun İBB aracılığıyla çözülmesini ilettiler. Ziyarette mahallenin diğer sorunları da Başkan İlgezdi'ye sözlü olarak dile getirdiler.

Ziyaret karşılıklı temenniler ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.