Ataşehir'de CHP'de ise ilk ilçe başkanlığına ismini açıklayan isim Cem Uğur Günel oldu. Cem Uğur Günel yaklaşık 10 yıldır görev yaptığı Ataşehir Belediyesi'ndeki görevinden temiz siyaset ve şeffaf yönetim anlayışı nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Günel dilekçesini 4 Kasım itibariyle istifa dilekçesini başkanlık makamına sundu. Cem Uğur Günel gazetemize açıklamada; "Genç parti emekçisi olarak partimizin bayrağını daha iyi noktalara taşımak, partimizin kuruluşunun 96.Yılında iktidar yolunu genç, dinamik ve ortak akıl ile yöneteceğiz. Bu nedenle partimizin kurultay takvimi doğrultusunda aday olduğumu ve bilgi kirliliklerine sebep olmamak adına istifa ettiğimi başkanlık makamımıza sundum. Kongre sürecinde ilçemizi ve partimizi en iyi şekilde temsil etmek için İlçe Başkanlığı için aday olduğumu sizler aracılığıyla duyurmak istiyorum" dedi.

Böylelikle CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim Cem Uğur Günel oldu. Günel dışında yaklaşık 4-5 isimin aday olması bekleniyor.