CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Parti Okulu’nda görev yapan ve “Bir Üçlükte Sen At” projesinin mimarlarından Okan Kılıç, Hıdır İğde, Hıdır Orhan, Aşkın Ürkmezer, Can Ayvataş ve Cafer Kayadibi’nin koordinatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe çocuk kategorisinde 9, genç kategorisinde 14 yarışmacı katılım sağladı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, Gençlik Kolları Başkanı Erdi Açıkgül’ün yanısıra proje koordinatörleri, İlçe ana kademe yöneticileri, mahalle temsilcilerinin yanısıra yarışmaya katılan genç sporcuların yanısıra aileleri de etkinliği yakından takip etti.

Etkinlikte ilk üçlük atışını İlçe Başkanı Celal Yalçın gerçekleştirdi. Yalçın etkinlik ile ilgili olarak; “Parti okulumuzda kararlaştırılan bu anlamlı projeye emek veren arkadaşlarımı tebrik ediyor, katılım sağlayan çocuk ve genç kardeşlerimi cesaretlerinden dolayı kutluyorum” dedi.

Turnuva’da ilk önce çocuk kategorisinde ardından gençler kategorisinde “Üçlük Atışları” gerçekleştirildi. Meme Kanserine dikkat çekmek amacıyla pembe top ile atış yapan sporcular arasında yarışma kurallarına göre; 1,2 ve 3’ncü olan sporculara basketbol topu ve madalya ödül olarak verildi.

Etkinliğin ardından etkinliğe katılım sağlayan çocuklara ve ailelerine ikramların ardından, parkta bulunan vatandaşlara CHP’nin Adım Adım İktidara bilgilendirme kitapçıkları dağıtıldı.