İlçe binasında örgüt üyelerinin hazır bulunduğu törende görevi devir eden Hakkı Altınkaynak, görevini rahat ve huzurlu bir şekilde genç arkadaşıma devir etmekten mutluluk duyduğunu belirterek kendisine başarılar diledi ve her zaman yanında olacağını ifade ederek ilçe binasının anahtarını ve tapusunu yeni seçilmiş başkana teslim etti.

Yeni İlçe Başkanı Celal Yalçın ilçe binasının anahtarını teslim alarak, ben değil biz diye yola çıktık. Ben değil biz kazanacağız, hep birlikte kazanacağız diyerek değerli büyüyüm Hakkı Altınkaynak ağabeyimden öğreneceğimiz çok şey var. Kendisine teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Devir teslim töreninde konuşan eski ve yeni başkanlar birlik ve beraberlik mesajı vererek hedeflerinin CHP iktidarını kurmak olduğunu ve bu anlamda hep birlikte çalışarak kazanacaklarını bir kez daha vurgulamış oldular.

PARTİMİZİN EMRİNDE OLACAĞIMIZI HERKES BİLSİN”

CHP eski ilçe Başkanı hakkı Altınkaynak, bir siyasinin en büyük mutluluğunun kendisinden sora gelen arkadaşlarının başarılı olmalarını görmek olduğunu söyleyerek; Ataşehir örgütü 8 yılda 8 tane seçim ve 6 tane de parti içi seçimi başarıyla yürütmüş bir ekip. Kendine öz güvenini tazelemiş bir örgüt. Örgütümüz bu onuru 23 Haziran’da taçlandırdı. Yüzde 60 oyla Büyükşehir Başkanımıza destek verdi. Artık korku duvarlarını aştık. Kimsenin yenilmez olmadığını gösterdik. Başarının birlikte elde edileceğini gördük. Dün nasıl örgütümüz bizimle beraber hareket ettiyse, biz de yeni seçilen ilçe başkanımızın, yönetimimizin ve partimizin emrinde olacağımızı herkes bilsin” dedi.

Altınkaynak kendisini 8 yıl İlçe Başkanlığı koltuğuna layık gören örgüt mensuplarına teşekkür ederek, eksiklerimiz olmuş olabilir ama yanlışlarımızın olmadığını düşünüyorum diyerek veda etti.

“ÖRGÜT EMEKTARDIR. ATAŞEHİR’İ KAZANDIRAN, BÜYÜKŞEHİR’İ KAZANDIRANDIR”

Kendilerini yalnız bırakmayarak devir teslim törenine katılan örgütüne teşekkür eden CHP Ataşehir yeni ilçe başkanı Celal Yalçın; “ Bir ağabeyim olarak yanında yetişen örgüt elemanına başkanlık görevini teslim ettiği için eminim ki çok gururludur. Hakkı başkan bu içinde bulunduğumuz binayı bizlere kazandırdı. Ataşehir’in 17 mahallesini adım adım gezdi. Ataşehir kurulduğundan beri çalışan ilçe yöneticilerimiz var. Örgüt emektardır. Ataşehir’i kazandıran, Büyükşehir’i kazandırandır” diyerek örgütümüze çok şeyler kazandırdığı için kendisini büyük alkışlarla yolcu edelim dedi ve örgütün alkışları arasında devir teslim yapıldı.

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN HER ÖRGÜT ÜYESİ DEĞERLİDİR”

Konuşmaların ardından eski başkan Hakkı Altınkaynak ile birlikte makam odasına geçti ve burada yaptığı kısa konuşmasında, mahallelerden başlayarak yeniden örgütlenmemizi tamamlayarak, iktidar yolunu açmanın planlarını yapacaklarını ifade eden CHP Ataşehir yeni İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir ile sınırlı kalınmayacağını, iktidar yolunu açmak için çalışacaklarını vurgulayarak; “Bu amaçla kadınlarımız, gençlerimiz görev almalılar. Bir kongre süreci geçirdik. Oy veren oldu, vermeyen oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin her örgüt üyesi değerlidir. Biz hep beraber çalışıp örgütü ileri taşımanın planlarını yapacağız. Biz, bize oy vermeyen kesimleri de kucaklayıp iktidar yolunu açmanın hesaplarını, planlarını yapmak zorundayız. Kampanyamda ‘Ben değil biz diye çıktık yola’ demiştim. Ben değil, biz diyenler kazanacak. Biz hep birlikte başaracağız”şeklinde ifade etti.

Yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basına fotoğraf veren CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın, eski başkan Hakkı Altınkaynak’ı ilçe binasının kapısına kadar uğurlayarak kendisine sağlıklı bir yaşam diledi ve emeklerinden dolayı tekrar teşekkür ederek kutlamaları kabul etmesiyle tören sona erdi.