Ardahan İli Hoçvan İlçesi Kımili Köyü Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan 3.Olağan genel kurulu Ataşehir'de gerçekleşti.

Divan Başkanlığına Orhan Çerkez, Divan Katip Üyeliğine Gürsel Talay ve Metin Şirin seçildi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, "Yapılan kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Babalar gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum" diyerek gündem maddelerine geçildi.

Derneğimize yer kazandırdık

Dernek Başkanı ve Başkan Adayı Aşkın Şit derneğin faaliyetleri hakkında genel bilgi verdi. Dernek Başkanı Aşkın Şit, "Kadınlar günü, futbol turnuvası, cenazeler, düğünlere katılımların yanısıra bölge etkinliklerine katılım sağladık. Derneğimiz ile ilgili şu sözü veriyorum. Büyük bir projem var. İstanbul'da oturan hemşehrilerimize yönelik projelerimizi ilerleyen süreçlerde açıklayacağız. 2 Yıllık süreç için tekrardan desteğinizi istiyorum. 387 bin TL ile dernek yerimizi aldık. Genel kurul sonrasında tapusunu alacağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Mali Tablo ve Faaliyet raporlarının ibra edilmesinin ardından ek gündem maddesi divana sunuldu. Böylelikle; derneğin mülk alımı ve devir yapabilmesi için yönetime yetki verildi.

Yeni Yönetim Aşağıdaki İsimlerden Oluştu

Asil Üyeliğine; Aşkın Şit, Hikmet Öztürk, Engin Şirin, Kıymet Tekin, Metin Talay, Hasan Şayir, Sezer Kaya, Erkan Şit, Bülent Avşar seçilirken yedek üyeliğine; Ersin Şayir, Zeki Deniz, Neşe Şit, Sümbül Öztürk, İpek Kaya, Dilek Şirin, Selma Talay, Metin Şirin, Vedat Öztürk seçildi. Denetim Kurulu Asil Üyeliğine; Menderes Kaya, Zeki Tekin ve Mehmet Şayir ile yedek üyeliğine; Mustafa Şit, Turgay Kaya ve Bişar Şirin seçilmiş oldu.