Ataşehir Emekliler Derneği kadın üyeleri, aile bütçelerine katkıda bulunmak, evde oturmak yerine bir şeyler üretmek için yıl boyunca ürettiklerini düzenledikleri şenlikte sergilediler. Yasal izin alamadıkları için dernek binasının içinde emekleriyle ürettikleri bir şenlik havasında düzenledikleri kermes 3 gün boyunca ilgililerin ziyaretine açık olacak.

“BURADA SÖZ KADINLARIN”
Ataşehir Emekliler Derneği Başkanı Cafer Çağrıtekinci, el emeği, göz nuruyla ürettikleri emeklerini sergiledikleri şenlikle ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “ Bugün biz kadınlarımızla neler yapabileceğimizi göstermek istedik. Kadınlarımıza fırsat tanındığında neler yapabileceğini burada küçük de olsa bir toplulukla şenlik düzenledik. Kadınlarımızı ev ortamından çıkarıp sosyalleştirmenin, üretmenin, emeğinin kendilerine nasıl fayda sağladığını, kendilerine ekonomik özgürlüğünü kazanmaları açısından bir sanat öğrenip ailelerine bir gelir sağlamalarını gösterdik. Burada artık söz kadınların” diyerek açılış kurdelesini kestiler.

Ataşehir Emekliler Derneği kadın üyeleri, bu çalışmaları büyük bir özveri ve isteyerek yaptıklarını, şenliğimize tüm duyarlı Ataşehirlileri bekliyoruz diyerek davet çağrısını yaptılar.