Kalabalık hemşehri grubuyla CHP Ataşehir İlçe Başkanlığında bir basın açıklaması düzenleyen Ertuğrul Köeoğlu Tepebaşı, Ataşehire ve Ataşehirlilere hizmet etmek için aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdiğini ve duyduğu heyecanı dile getirdi.

HAKKI ALTINKAYNAK: "YERELDE İKTİDARA TALİBİZ"

İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak'a başvuru evraklarını teslim almadan Ertuğrul Köleoğlu'nu desteklemek için ilçe binasına gelen hemşerilerine ve partililere bir konuşma yaptı. Altınkaynak bu süreçte çok kıymetli isimlerin CHP çatısı altında hizmet etmek için yarıştıklarını ve bu hareketlilikten dolayı duyduğu memnuniyeti vurgulayarak sözlerine başladı.

Altınkaynak;" Biz bu toplantıları binlerce kişiye yapsakta sizlerin buraya gelişi kadar heyecan duymuyoruz. Çünkü, sizler hanemizi onurlandırdınız. Belki içinizde ilk defa bu gün buraya gelen arkadaşlarımız var. Ben uzun zamandır ilçe başkanıyım ve sahada, sokakta, alanda gördüğümüz en büyük eksiklerden biri, bir birimizi yeterince tanımamış olmamızdır. Biz başkalarının söylemleriyle bir birimize değer biçiyor ya da ona göre düşüncelerimizi belirtiyoruz. Ara sıra bir birimize konuk olarak br birimizi daha iyi tanımamız ve ona göre değerlendirmemiz lazım.

ORDULULARI EN İYİ ORDULULARIN İÇİNDEN GELEN BİRİ TEMSİL EDER
Benim İlçe Başkanı olarak görevlerimden biride toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelerek kaynaşmayı sağlamak, bu kesimlerle bağlarımızı güçlendirmek. Sizlerle de zaman zaman bir araya gelip lokmalarımızı paylaştık, aramızda bir STK temsilcisi arkadaşımızın olması bu bağlarımızı güçlendirir. Çözebileceğimiz çok sorunumuz var ama Ülkemizin en önemli sorunlarından biri toplumun bir birini yeteri kadar tanıyamaması, yada bizleri yönetenlerin bir birimizi yeteri kadar tanımamıza fırsat vermemeleridir, sürekli bizleri ayrıştırmalarıdır. Bizler bu topraklarda kader birliği içerisinde yaratılmış ve kader birliği içinde birlikte yaşamasını ögrenmiş ancak yanlış yönetimler yüzünden, yanlış politikalar yüzünden bir birini yeteri kadar anlayıp tanıyamamış insanlarız. Bizler acıyıda sevincide birlikte paylaşma kaderi içindeyiz. Yerelde biz iktidara talibiz ve her bölgenin bir kaç arkadaşımızla temsil edilmesi bizim ilkelerimizin başında geliyor. Hepimiz biliyoruz, sizde biliyorsunuz; Ordulu'ları en iyi Ordulu'ların içinden çıkan biri temsil eder. Aynı zamanda bizim için de bir kazanç olur, Ordulu'larla bizim aramızda ki bağı güçlendirir. dedi.

Demokrasi ve adalete olan inancıyla her sorunun aşılacağını vurgulayarak hiç bir siyasi partinin kendilerinin düşmanı olmadığını sadece rakip olduklarını söyledi. En doğru iradenin vatandaşın iradesi olduğunu ve o iradeye saygı duyulması gerektiğini de vurgulayarak konuşmasına devamında yerel seçimlerin önemine de değindi.

İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak; "Ertuğrul Köleoğlu arkadaşımız bugün ilçemize gelerek aday adaylık başvurularını teslim etmiş bulunmakta, kendisine aday adaylık sürecinde başarılar diliyoruz. Ayrıca biz siyasilerin en haz aldığı durumlardan biri de, toplumun farklı kesimlerinden böylesine kalabalık ve elit topluluga hitap etmektir. Geldiğiniz ve bizleri onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ederim" dedi.

ERTUĞRUL KÖLEOĞLU: "DOSTLARIMIZIN TERCİHİ VE TEVECCÜHÜ İLE BAŞVURUMU YAPTIM"
"Öncelikle çıktığım bu kutsal yolda bana destek verdiğiniz için çok onurlandım, çok teşekkür ediyorum. , buruk bir toplantı oldu. Zor şartlarda yaptığım bir toplantı oldu. Babam saglık sorunlarından dolayı şu an hastahanede yoğun bakımda. Buradan çıkıp Ordu'ya gideceğim. Hiç yapamayacağım bir toplantı yapıyorum şu an. Iptal edemedik çünkü, önceden haber verdiğimiz için arkadaşlarımızın çoğu gelmişti ve bir kısım arkadaşlarımızı da geri çevirdik. Sizler, bizi önemseyip buraya geldiniz ve ben de bu zor durumuma rağmen sizlerin karşısına çıktım, bu toplantımızı gerçekleştiriyorum.

Hayırlısı ile bir yola çıktık. Ordulu hemşerilerim, STK başkanlarım ve burada gelemeyen arkadaşlarımın çoğu CHP'li değil ama yerel yönetenlerde bizim içimizden çıkan, bize duyarlı olan ve sahip çıkacak, çalışan ve bizim ulaşabileceğimiz insan olsun istiyorlar. Dolayısıyla da bu dostlarımızın tercihi ile de belediye meclis üyeliği aday adaylığına başvurumu yaptım ve huzurunuzda açıklamış bulunuyoruz. Sizlerinde desteği ile doğru karar verileceğine inanıyorum. Inşallah hayırlı olur" dedi.

Ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ertuğrul Köleoğlu'nun babasına şifalar diledi ve aday adaylık başvuru dosyasını teslim aldı. Başvuru işleminden sonra Ertuğrul Köleoğlu'na destek için gelen hemşerileri kısa kısa söz alarak CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak'tan destek istediler.