İlçe Başkanlığı binasında İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak'ın odasında İlgezdi'yi CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir ile İlçe Yöneticileri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile Ana Kademe ilçe yöneticileri yalnız bırakmadı.

İlgezdi'ye Nazım Hikmet Posteri Hediye Edildi
İlgezdi, tüm partilileri ve misafirleri selamladıktan sonra İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir ile İlçe Yöneticileriyle sohbet etti. Sohbet sırasında bir vatandaş tarafından akrabası tarafından hazırlanan Şişli ve Sarıyer Belediyelerince afişe dönüştürülen Nazım Hikmet posterleri hediye edildi.

İYİ Parti İlçe Yöneticileri'nden İTTİFAK Pastası
İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir ile İlçe Yöneticileri ilçe başkanlığına gelirken hazırlamış oldukları İYİ Parti ve CHP Parti Amblemlerini yer aldığı Millet İttifakını temsil eden Ataşehir Yazılı görselin olduğu pastayı birlikte Millet İttifakı Adayı Battal İlgezdi, İlçe Yöneticileri ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi hep birlikte üflediler. Daha sonra ittifak pastası dağıtılmak üzere mutfağa gönderildi.

Seçim Kampanyamıza Devam Edip İşimize Bakacağız
Battal İlgezdi burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak; “Mahkûm olduğum davam yok. Hakkımda iddia edilen dosyalarımın %90'nı düşmüştür. Bir sıkıntı yok. Seçim kampanyamıza devam edip, işimize bakacağız. Burada Alevi, Kürt, Sünni, Çerkez hep beraber yaşıyoruz. Benim anlayışımda insan vardır. Hangi görüşte olursa olsun. Ben iddia ediyorum, seçimin sonucu da güzel olacaktır" dedi.

Kimse ile Şahsi Bir Derdim Yok
Bir soru üzerine benim için kişinin kimliği önemli değildir diyen İlgezdi; "Benim, Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem'e saygım sonsuzdur, meslektaşımdır. Kimse ile şahsi bir derdim yok. Siyaseti kişiler üzerinden yapmayacağımı söyledim. Ben iddia edilenlere cevap veriyorum. Benim için kişinin kimliği önemli değildir. Ben 1983'de SODEP'i kuran bir partinin genç çocuklarından biriydim. 40 yıldır siyasetin içindeyim. Tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik buralara” diyerek konuşmasını tamamladı.