CHP Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na atama gerçekleştirildi. 2019'dan beri ilçe gençlik kolları başkanlığı görevini yürüten Erdi Açıkgül'ün, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'den Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusu yapması nedeniyle yerine atama yapıldı.

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nca yapılan atama sonucunda; İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Ulaş Can Arslan atandı.

Arslan atama sonrasında şu ifadeleri kullandı:

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetimimizin bugün yapmış olduğu toplantısı sonrasında CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirildim. Büyük onur, gurur ile sorumluluğumun farkındayım ve görevimi en iyi şekilde ifa edeceğime şimdiden sözünü veriyorum.

Gençlik Kollarımızın geleneği ile birlik ve beraberlik içinde daha da güçleneceğiz. Hep birlikte demokrasiye olan inancımız, adalet arayışımız ve özellikle gençlerimizin geleceği için gösterdiğimiz mücadeleyi daha da ileri taşıyacağız.

Görevimizi layıkıyla yerine getirmek, gençlerimizin sorunlarına çözüm bulmak, katılımcı bir gençlik hareketi oluşturmak amacındayız. Farklılıklarımızla ayrışmak yerine bir arada daha da güçleneceğiz. Daha güçlü, daha adil bir Türkiye inşa etme amacımızla da her zamankinden çok daha fazla çalışacağız.

2019 yılından bu yana geçen süre zarfında çok kıymetli emekleriyle hem ilçemize hem gençlik örgütümüze hem de bizlerin katkısına müteşekkir olduğum önceki dönem başkanımız Erdi AÇIKGÜL’e teşekkürü borç bilirim.

Bu yolda bize destek olan CHP İstanbul İl Gençlik Kolu Başkanımız Erdem KARA ve yönetimine, CHP Ataşehir İlçe Başkanımız Celal YALÇIN ve yönetimine ve en önemlisi tüm örgütümüze tekrardan çok teşekkür ederim.

Birlikte daha aydınlık yarınlara!