2 Mart'ta masadan kalkan İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olarak teklif ederek yeniden masaya döndü. Gerçekleştirilen kritik toplantı sonrası Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Altılı masanın adayı Kılıçdaroğlu oldu
Karamollaoğlu, partisinin ev sahipliğinde düzenlenen “Liderler Buluşması”nın ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile birlikte Saadet Partisi Genel Merkezi önünde açıklama yaparak, altılı masanın Cumhurbaşkanı Adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunun açıklamasının ardından Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'de twitter hesabından yaptığı paylaşım ile "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ülkemize hayırlı olsun" paylaşımında bulundu.

Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ülkemize hayırlı olsun
Başkan İlgezdi mesajında; "İnanıyorum ki bu ülkenin her bir yurttaşı, geleceğe umutla bakacak, barış ve huzurun yeniden sağlandığı mutlu bir ülkede yaşayacak. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı ülkemize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.