Ataşehir’de bulunan Çorum Sivil Toplum Kuruluşları tarafından 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlar için Ataşehir - Mimar Sinan Camii'nde öğlen namazına müteakiben mevlit programı düzenlendi.


Gerçekleşen Mevlit Okutulması Programını; Dünya Çorumlular Konfederasyonu, Tüm Çorumlu Dernekler Federasyonu, Kargı Dernekler Federasyonu, Kargı Abdullah Köyü - Seki Köyü Derneklerinin yanısıra diğer dernekler tarafından ortaklaşa yapıldığı açıklandı.


Mevlit programına; Dernek Başkanları, İş İnsanları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mevlit programının ardından vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

ACIYI PAYLAŞMAK ADINA BÖYLE BİR PROGRAMI ORGANİZE ETTİK

Mevlit programı ile Ataşehir Haber Ajansı'na açıklamada bulunan Dünya Çorumlular Konfederasyonu Başkanı Metin Akkuş, "Konfederasyonumuza bağlı üye federasyonlarımız ve köy derneklerimizle birlikte ülkece hepimizi derinden sarsan depremin ardından hayatını kaybeden vatandaşlarımızı unutmamak, deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu hissetmeleri ve acıyı paylaşmak adına mevlit programı düzenledik. Dualarımızla vefat eden vatandaşlarımızı rahmetle andık. Diliyorum ki; yaralı vatandaşlarımız en kısa zamanda acil şifalarına kavuşur ve ülke olarak bu zorlu günleri hep birlikte atlacağımızı temenni ediyorum." dedi.