İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı kongre sürecinde adaylar netleşmeye başladı. İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu’nun ardından önceki yönetimde İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüş olan Ali Haydar Akın’da adaylığını açıklayan ikinci isim oldu.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Ali Haydar Akın, “26 Kasım’da başlayacak olan ilçe kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Söz verdiğimiz gibi, Ataşehir’i Ataşehirli bir yönetim kurulu temsil edecek. Ben bunun sözünü veriyorum. Ayrıca bize teşkilatçılığı öğreten her zaman maddi ve manevi yanımızda olan, burayı da bugünlere getiren Mert başkanımızın da yanımızda olmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Tevazu gösteren delege kardeşlerimiz var. Misafir olan Bora beyden emanetimizi alarak bu ilçeden göndereceğiz. Kendi ilçesine gider inşallah. Biz Ataşehir’i, Ataşehirlilerin güler yüzüyle temsil edeceğiz. Toyumuz kutlu olsun, Allah utandırmasın, Ataşehirimize hayırlı olsun. Söz Ataşehir’in. İnşallah hep birlikte kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!” diyorum diyerek konuşmasını gerçekleştirdi.

Ali Haydar Akın’ın konuşmasının ardından bir grup partili “Ataşehir Bizimdir, Bizim Kalacak” sloganları atarak, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Ali Haydar Akın’ı tebrik ederek birlikte fotoğraf çekindiler.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de basın açıklamasını yakından takip ettiğini gören Ali Haydar Akın, emniyet mensuplarımıza da açıklamamızda bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz diyerek İlçe Başkanlığı önünden beraberindeki heyet ile birlikte ayrıldı.