Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Alev Sezen, Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren basın mensuplarıyla düzenledikleri organizasyon ile biraraya geldi. 

Gerçekleşen toplantıya; Saadet Partisi Ataşehir'in kuruluşundan bugüne görev yapan İlçe Başkanlarından Numan Yüksel, Adem Boz, Selahattin Aslan ve Metin Bayraktar ile 2009 Ataşehir Belediye Başkan Adayı Erdal Uçar ile Parti'nin Ana kademe yöneticileri, kadın kolları yöneticileri ve belediye meclis üyesi adayları katıldı. 

Toplantıya Ana Kademe, Geçmiş Dönem İlçe Başkanları ve Belediye Başkan Adayları birlik mesajı verdi

Ataşehir'in kadın ve anne bir adayı olmasını istedik
Meclis Üyesi Aysun Ekşi Bayraktar - Belediye Başkan Adayı Av. Alev Sezen - İlçe Başkanı Metin Bayraktar

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Metin Bayraktar, "Ataşehir'e bir anne, bir kadın aday olması konusunda istişarelerimiz sonucunda Genel Başkan Yardımcımız Sn. Alev Sezen, belediye başkan adayımız oldu. Kendisine başarılar diliyorum. Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak, Ataşehir'in 17 Mahallesi'nde periyodik toplantılarını yapan aktif bir partiyiz. Her zaman sahadayız. Sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip edebilirsiniz. Seçimlerde, bütün partililerle görüştük. Saadet Partisi çatısı altında Ataşehir'de seçime girmek istedik. Ancak, nasip olmadı. Adayımız Av. Alev Sezen oldu. Ataşehir'i milli görüş belediyeciliği ile tanıştırmak için çalışıyoruz" dedi.

Yerel basın ile ilk buluşmasını gerçekleştiren Av. Alev Sezen, "Yerel basında köşe yazarlığı yapan, sorunlarını bilen birisiyim. Özellikle bu seçimde yerele ait basına ait geri kalmalar gibi durumlarla karşılaşıyoruz. Belediye olarak 1 Nisandan sonra yerel basına ayrı bir değer vereceğiz. Zor, bir seçim sürecindeyiz. Gerek hükümet gücü, gerekse yereldeki iktidar partisinin adayları avantajlı olarak sahada olurken, bizlerde kendi imkanlarımızla dezavantajlı olarak seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz" diyerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

Ataşehir'de seçimi kazanacağımıza inanıyoruz
Yerel seçimde yerel projelerin ön plana çıkması lazımken, genel seçim politikası ile oy devşirilmek zorunda kalıyoruz. Burada Ataşehir'i konuşmamız gerekirken, dışarda farklı durumu konuşmak zorunda kalıyoruz. Ataşehir'de seçimlere inanmış durumdayız, elimizden geleni yapacağız. Biz bu süreçte daha çok insana dokunacağız. Biz her alanda çok iyi çalıştığımızı düşünüyoruz. Adaylığım açıklandığından bugüne bir haftada çok hızlı başladık. Sahadayız, ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.

Meclis Üyesi Aysun Ekşi Bayraktar - Belediye Başkan Adayı Av. Alev Sezen - İlçe Başkanı Metin Bayraktar

Ataşehir'in kronik sorunları biliyoruz
Ataşehir'de biz kadından ziyade, bilinçli bir çalışma yaptırdık. Yakın zamanda da Ataşehir'e yönelik projelerimizi açıklayacağız. Sosyal, Kültürel, Ulaşım, trafik, hal gibi belli sorunlar var. Ataşehir'in hiç bir sorunu yokmuş gibi de neler yapabilirizi daima konuşuyor, çalışmalar yürütüyoruz.

Pankart saldırılarını halkımızın takdirine sunuyoruz
Ataşehir'de çok büyük maddi güçlüklerle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Pankartlarımıza yönelik saldırıların olduğunu biliyoruz. Halkımızında bu tür saldırılara sandıkta yanıt vereceğine inanıyoruz ve halkımızın takdirine sunuyoruz. Tek kadın aday oldugumuzu biliyoruz. Milli görüş teşkilatı arkamızda. Milli görüş belediyeciliğini Ataşehirlilerle buluşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 

Ataşehir'den başlayarak Türkiye'ye Milli Görüş Belediyeciliği yaymak istiyoruz
Ataşehir'de CHP'nin veya Ak Parti'nin seçimleri kazanması bizim için çok şey ifade etmiyor. Önemli olan bizim Ataşehir'den başlayarak, Türkiye'ye milli görüş belediyeciliğini her yere yaymak istiyoruz. 

Ataşehir'in her yaşayanına yönelik projelerimiz olacak
Milli görüş hep aynı çizgi ve iradedir. Bunu göstermek için Ataşehir halkının teveccühüne ihtiyacımız var. Halkımızın asfaltı, yolu gibi sorunlarıyla karşılaşıyoruz. Ancak, bunu belediyenin asli sorumluluğu olduğunu biliyoruz. Ataşehir halkının mutluluğuna ve huzuruna odaklı projeler hayata geçireceğiz. Ataşehir halkına, hayvanlarına, bitkilerine dokunacak projeler hayata geçireceğiz. Ataşehir halkının mutlulugu, güveni için çocukları, kadınları, emekliler, sosyal yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın yanında olacağız. 

Yerel basına önem veren belediye olacağız
Belediyenin yerel basına önem vermesi gerekiyor. Bir şeylerden korkuyorsanız, ihaleleri doğru yapmıyorsanız yerel basını geri planda tutarsınız. Benim vaadim, yerel basına öncelik verilmesi ve belediye tarafından basın odası  tahsis edeceğim. Basın lokali için çalışmalar yapmak içinde söz verebilirim. Ataşehir basını çok güçlü, elimizden gelen ne varsa yapacağız. 

Av. Alev Sezen son olarak; "Bütün siyasi partilere randevu programlarımız çerçevesinde ziyaret edeceğiz." ifadelerini kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

2009 - 2014 - 2019 seçim dönemlerinden bugüne birlikte yerel seçimde mücadele veren belediye başkan adayları ve ilçe başkanları, Av. Alev Sezen'e tam destek verdi.