Merkezi Ataşehir başta olmak üzere, Beşiktaş ve Kadıköy'de faaliyet gösteren Mil Akademi Kurs Merkezleri akademik başarısıyla öne çıkıyor.

3 LGS BİRİNCİSİ MİL KURS'TAN ÇIKTI!

LGS'de Türkiye Birincileri Can Uçtum, Selin Kılınç ve Arda Orak'ta Mil Akademi Kurs Merkezlerinde eğitim alarak başarılarını garantilemiş oldular.

2007 yılından bu yana eğitim alanında Atatürkçü düşünceyi benimseyen kaliteli, yenilikçi ve çağdaş eğitim anlayışıyla başarılarını ispat ederek sürekli olarak kendini geliştiren ve sağlam adımlarla büyüyen MİL Akademi Eğitim Kurumları, 2014 yılıyla 2022 yılları arasında Ataşehir, Batı Ataşehir, Etiler ve Ulus şubelerinde Sevinç Kurs Merkezi olarak faaliyet gösteren kurum eğitim faaliyetlerini yeni adıyla sürdürmeye karar verdi. 2022 yılından itibaren eğitimde başarı yolculuğuna yeni adı Mil Akademi Kurs Merkezleri olarak İstanbul'da başta Ataşehir olmak üzere Beşiktaş ve Kadıköy'de faaliyet göstermeye devam ediyor.

15 yıllık deneyim ve bilgi birikimiyle faaliyet gösteren Mil Akademi Kurs Merkezleri, öğrencilerine başarılı olmaları için büyük destek sağlıyor. Türkiye’nin önemli üniversitelerinden mezun öğretmenleriyle, ortaokul ve lise öğrencilerini LGS, YKS'ye hazırlayan kurum olarak farkını her geçen yıl başarı oranını gün geçtikçe arttırıyor.

Mil Kurs'ta merkezi sınavlara yaklaşımı, ölçme-değerlendirme alanındaki uzmanlığı ve danışman öğretmen-rehberlik birimi işbirliği ile öğrenciye tam destek olması sayesinde akademik sürecin başarı ile sonuçlanmasına olanak tanıyor.

Kurum ayrıca; test formatlarındaki değişiklikleri ve yenilikleri temel almanın yanısıra öğrencilerin kişisel gelişimlerine paralel olarak öğrenim stratejileri geliştiriyor ve güncellenen etkili öğrenme modellerini takip ediyor.

Kurum ayrıca örnek eğitim modeli ile farkını ortaya koyuyor.

Kurum tarafından yapılan tüm sınavlar ölçme değerlendirme yöntemiyle değerlendirilirken, öğrencilere eğitim veren öğretmenlerce öğrencilerde görülen psikolojik, odaklanamama, dikkat dağınıklığı ve sınav fobileri gibi genel durumlarda öğrenciler kurum bünyesindeki rehberlik kuruluna yönlendiriliyor.

Derslerde her öğrencinin bireysel gelişim modeliyle farklı ve güçlü yönlerini geliştirerek var olan potansiyelini en iyi şekilde kullanması için teşvik ediyoruz. Branşlarında uzman ve daha da önemlisi uzmanlığını öğrencisine aktarma yeteneği üstün öğretmenlerle mutlu ve kalıcı bir öğretim sağlayan Mil Kurs Merkezleri, her geçen gün başarıya ulaşmada farklı yolların keşfedildiği modern eğitim sistemini yakından takip ederek sağlıklı bir şekilde hem online hem de yüz yüze derslerde uyguluyor. 4 – 6 – 8 kişilik interaktif sınıflarıda yıllık akademik takvime göre anlatılan dersler profesyonel eğitimcilerin empati yeteneğiyle,öğrencinin ders saatini keyifli bir öğrenme süresi olarak görmesini sağlıyor. Öğrencilerle bire bir özel dersler bilimsel veriler doğrultusunda analitik raporlara göre öğrencinin akademik branş açığını doğru bir şekilde tamamlanıyor.

Zorunlu etütlerle belli ortalamanın altında kalan öğrencilere zorunlu özel ders veya sınıf dersi uygulayıp akademik açığı tamamlanmasının yanısıra sınırsız soru çözümü saatlerinde öğrencilerimiz sorularını istedikleri zaman istedikleri zamanda öğretmenlerine sorabiliyor. Böylece aktif anında öğrenme sağlanıyor. Öğrenciler belli bir programa göre belli gün ve saatlerde zorunlu kurs programında soru çözümü gerçekleştiriyor. Kamp süreçlerinde üçer günlük periyotlarda biner soru çözerek soru çözme hızımızı yükseltiliyor.

Mil Kurs Merkezlerinin Programlarına, https://milkurs.com/programlarimiz/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca kurumun resmi web sitesi http://milkurs.com/kayit-ol/ adresindende ön bilgi almanız mümkün.

ATAŞEHİR MİL AKADEMİ KİŞİSEL GELİŞİM KURSU
Atatürk Mahallesi Girne Caddesi No/20 Zenginler İş Merkezi Kat:2 ATAŞEHİR İSTANBUL (Brandium Avm karşısı )
0216 580 97 23

BATI ATAŞEHİR MİL AKADEMİ KİŞİSEL GELİŞİM KURSU
Barbaros Mahallesi Halk Caddesi NO:71 Öztanık Plaza C-Blok Kat:2(Palladıum Avm Karşısı,Akbank'ın Üstü)
0216 472 29 29

BATI ATAŞEHİR MİL AKADEMİ ÖZEL ÖĞRETİM KURSU
Barbaros Mahallesi Halk Caddesi NO:71 Öztanık Plaza C-Blok Kat:1(Palladıum Avm Karşısı,Akbank'ın Üstü)
0216 315 31 11

ULUS MİL AKADEMİ KİŞİSEL GELİŞİM KURSU
ADNAN SAYGUN Caddesi Vişne Çıkmazı Sokak No:1 Kat:1 (Kahve Dünyasının Üstü) ULUS-İST
0212 287 30 31

ETİLER MİL AKADEMİ ÖZEL ÖĞRETİM KURSU
ADNAN SAYGUN Caddesi Vişne Çıkmazı Sokak No:1 Kat:1 (Kahve Dünyasının Üstü) ULUS-İST
0212 287 30 30

GÖKTÜRK MİL AKADEMİ KİŞİSEL GELİŞİM KURSU
0212 287 30 30


BAĞDAT CADDESİ MİL AKADEMİ KİŞİSEL GELİŞİM KURSU
0216 472 29 29


GENEL MÜDÜRLÜK
0212 287 30 30
[email protected]