Ataşehir Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği(ASİDAD) Başkanı aynı zamanda Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Sevgi Uluğ'un kızı Başak Uluğ, Ataşehir'de düzenlenen sade nikah töreni ile dünya evine girdi.

Başak Uluğ ve Emre Tekaslan çiftinin nikahını Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kıyarken, şahitlerin huzurunda genç çifti kutladı. Nikah akdinin gerçekleşmesinin ardından Başkan İlgezdi, genç çiftin ailesi Sevgi - Mehmet Uluğ ile Mahinur - Mahmut Tekaslan'ı sahneye davet ederek, Uluğ ve Tekaslan ailelerini tebrik etti.

Ataşehir Belediyesi Nikah Sarayı'nda düzenlenen nikah merasimine; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Encümen ve Meclis üyeleri, CHP Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Ali Cengiz Erol, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve İlçe Yönetimi, Sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve temsilcileri ile Uluğ ve Tekaslan ailelerinin yakınları ve davetlileri katıldı.

Evlilik cüzdanını gelin Başak Uluğ'a annelerin vermesini isteyen Başkan İlgezdi, aile ve genç çift ile fotoğraf çekindi. Nikah merasiminin ardından takı merasimine geçildi, diğer taraftan Uluğ ve Tekaslan aileleri tebrikleri kabul etti.