Yaz mevsimi gelip çattı! İnsanlar; koskoca bir yılın yorgunluğunu yaz tatilinde atmak adına sabırsızlanıyorlar. Kış aylarından bu yana yaz tatili için para biriktiren insanlar bir yandan da nereye gideceklerine karar vermeye çalışıyorlar. Bu noktada, siz de hem kaliteli hem de fazla kalabalık olmayan bir yerde tatil yapmak istiyorsanız ilk tercihiniz kesinlikle Kuşadası olmalı!

Kuşadası gezilecek yerler ve Kuşadası otelleri hakkında bilgi almak adına yazımızı okumaya devam edebilirsiniz!

Kuşadası’nda Ne Yapılır?
Kuşadası; Türkiye’nin en güzel yerlerinden birisi olarak dikkat çeker. Manzarasının yanı sıra tarihi ile de bilinir. Hatta, tarihinin İyon Medeniyeti’ne kadar uzandığı iddia edilir. Ulaşımı son derece kolaydır. Bilhassa karayoluyla istenilen her yere gidilmesi mümkündür. Siz de Kuşadası’na geldiğiniz takdirde yolunuz ilk olarak Kuşadası Milli Parkı’na düşmeli! 209 farklı kuş türüne ev sahipliği yapan bu parkı gezmek; vereceğiniz en doğru kararlardan birisi olacak. Aynı zamanda biyolojik çeşitlilik içeren bir parktır. Bu durum; doğa fotoğrafçılarının birbirinden güzel fotoğraflar çekmesine vesile olur.

Kuşadası denildiği zaman insanların aklına doğal olarak Güvercinada geliyor. Bu kalenin tarihi Bizans dönemine kadar dayanıyor. Tarihi açıdan önemli olduğu kadar eşsiz manzarasıyla da hem yerli hem de yabancı turistleri kendisine çekiyor. Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı, Zeus Mağarası, Kadınlar Plajı, Davutlar, Kaleiçi Camii, Dilek Yarımadası Milli Parkı ve daha birçok yeri gezip görmeden Kuşadası’ndan ayrılmamalısınız.

En İyi Kuşadası Otelleri
Kuşadası’nda birçok yerde kalabilirsiniz. Hem bölgeden kopmamak hem de harika tatilinize devam etmek istiyorsanız merkezdeki Kuşadası otelleri arasından seçim yapabilirsiniz.
Neopol Hotel Deluxe: En iyi Kuşadası otelleri arasında yer alır. Hem şehir merkezine hem de plajlara yakın oluşu ciddi bir avantajdır. Odalarının her birisi oldukça modern bir şekilde dekore edilmiştir. Ayrıca, odaların deniz manzaralı oluşu da ciddi bir avantaj! Otelin restoranında birbirinden güzel lezzetlerin yer aldığını da hatırlatmak gerekir.

Yüksel Hotel: Uygun fiyatlı Kuşadası otelleri arasında yer alır. Hem temiz hem de konforlu oluşu ciddi bir avantajdır.

Charisma De Luxe Hotel: Beş yıldızlı Kuşadası otelleri arayışında olanlara hitap eder. Kendisine ait plajının ve fitness merkezinin olması ciddi bir avantajdır.

Le Bleu Hotel & Resort: Kadınlar Denizi’nde yer alan bu otelin ne kadar harika olduğunu anlatmaya gerek yok! Denize sıfır konumu, masmavi oluşu ve daha birçok özelliğiyle sizi de büyüleyecek bir otel!

Arora Hotel: Yavansu bölgesinde yer alan Kuşadası otelleri arasındadır. Dört yıldızlı bir oteldir. Deniz kenarı otel isteyenlere hitap eder. Lüks ve kaliteli hizmet seçenekleri ile fark yaratır.

Flora Garden Ephesus Hotel: Beş yıldızlı Kuşadası otelleri arasında yer almakla beraber deniz ve havuz manzaralı farklı oda seçeneklerine sahip oluşuyla da fark yaratır.