İBB Meclisi’nde görüşülen Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi ve Yakın Çevresine ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı onaylandı.

Küçükbakkalköy Uygulama İmar Planı’nın 13 Nisan günü onayladığını açıklayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, planların hazırlanması ve onayında emeği geçenlere teşekkür ederek şunları söyledi: “İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve emeği geçen meclis üyelerine onaylanan planlar için teşekkür ediyorum. Ataşehirli komşularıma hayırlı, uğurlu olsun.”

Bundan sonra ne olacak?

9 Haziran 2022 tarihinde 48 sayılı Ataşehir Belediyesi Meclis kararı ile uygun görülerek onaylanmak üzere İBB’ye gönderilen uygulama imar planı, İBB Meclisi Kararı ile kabul edilen değişikliklerin plan paftalarına işlenmesinin ardından plan paftaları ve plan raporu Büyükşehir Belediye Başkanı’nın onayına sunulacak. Onay işlemlerinin tamamlanmasından sonra askıya çıkarılmak üzere Ataşehir Belediye Başkanlığına iletilecek. Planlar Ataşehir Belediyesi’nde 1 ay askıda kalacak. Vatandaşlar plana askı süresi boyunca itiraz edebilecekler.