Klasik Mercedes Benz Kulübü ve Ataşehir Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği, Ataşehir Kent Konseyi'nin ev sahipliği yaptığı etkinlikte; Yenisahra Mahallesi'nde ikamet eden 100 çocuğun yüzü düzenlenen etkinlik ile güldü.

Ataşehir Sivil Toplum Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte; çocuklar için kağıt helva dağıtımı, patlamış mısır, pamuk şeker ikram edilirken Klasik Mercedes Benz Kulübü ise klasik nostaljik mercedes benz marka araçları kültür merkezi önünde sergilediler.

Klasik Mercedes Benz Kulubü Ailesi üyelerinin yanısıra Ataşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Ataşehir Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsa Kırım ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı İsa Günalan, Meclis üyesi aday adayı Sevgi Seymen, Kral FM Radyo Programcısı Afrikalı Ali (Şentürk), İş insanları Sinan Ayrancı ve Murat Özcan ile etkinliğe davetli çocuklar ve aileleri katıldı.

Çocuklara yönelik; palyaço gösterileri, yüz boyama etkinlikleri, balon oyunlarının yanısıra çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri Hacivat - Karagöz ise, performansları ile çocukları doyasıya eğlendirdi.

2024 YILININ İLK SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ "ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜ GÜLSÜN" DİYE

Klasik Mercedes Benz Kulübü Başkanı Yusuf Tükenmez, "2016 yılında kurulmuş olan Klasik Mercedes Benz Kulübü olarak, her yıl hobi amacıyla bir araya gelmiş üyelerimizle birlikte farklı şehirlerde geziler düzenliyoruz. Her yıl farklı sosyal sorumluluk projelerimizi hayata geçirdik. Bu yılda 2024 Yılını ilk olarak sosyal sorumluluk projeleriyle başlatalım istedik. Mevsim koşulları nedeniyle klasik araçlarımızla gezme imkanı bulamadık. Sosyal sorumluluk projemizin adını Geleceğin Yıldızları olarak belirledik ve bu etkinliklerimizi bu kapsamda yapıyoruz. Çocuklarımızın yarınlara umutla bakmalarını istiyor, her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Klasik Mercedes Benz Kulübü ailemizin katkılarıyla 100 çocuğumuzun yüzünü güldürmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Çocuklarımızın bu kış vakti içini ısıtmak ve hemde eğlenmelerini sağlamak amacıyla bu tür etkinliklerimizi yıl içerisinde sürdüreceğiz." dedi.

BU TÜR SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE YENİDEN BULUŞMAK DİLEĞİYLE

Kral FM Radyo Programcısı Afrikalı Ali, "30 Yıllık radyoculuk hayatımda, son 15 yıldır sosyal sorumluluk projelerinde yer alan birisiyim. Böylesine anlamlı bir etkinliğe beni davet eden Sinan Ayrancı abime teşekkür ediyorum. Klasik Mercedes Benz Kulübümüzün bu anlamlı etkinliğini takdirle karşıladım. Devamını diliyorum, minik kardeşlerimizin gözlerinden öpüyorum. En kısa zamanda başka bir organizasyonda buluşmayı diliyorum" dedi.

ETKİNLİĞİMİZE DESTEKLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ataşehir Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsa Kırım, "Klasik Mercedes Benz Kulübü işbirliği ile düzenlemiş olduğumuz etkinliğimize hoş geldiniz. Bugün bizlere böylesine anlamlı bir etkinliği yapmamızı sağlayan Klasik Mercedes Benz Kulübü Yönetimine, Özkan Evren ve Sinan Ayrancı'ya teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Dernek tarafından Klasik Mercedes Benz Kulübü yönetimine teşekkür plaketi verildi.

Çocuklar etkinlikte hem doyasıya eğlenirken, kulübün hediyesi bot ve montlar çocuklara hediye edildi.

ETKİNLİĞİN VİDEOSU