Kuruluşu 2023 yılında gerçekleşen İstanbul Adıyamanlılar Derneği, Kayışdağı Mahallesi’nde yeni dernek merkezine kavuştu. Dernek Merkezi düzenlenen tören ile hizmete açıldı.


ADIYAMANLILAR VE DAVETLİLER AKIN ETTİ!


Kayışdağı Mahallesi Nasır Caddesi No: 45 adresinde hizmet verecek dernek merkezinin gerçekleşen açılış törenine; İstanbul Adıyamanlılar Derneği Başkanı Medet Öcal ve Yönetiminin yanısıra Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri, Ataşehir Kent Konseyi Yöneticileri, İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayları Av. Mustafa Naim Yağcı, Mimar Haluk Sadıkoğlu, İsmail Levent, Yeniden Refah Partisi Ataşehir İlçe Başkanı aynı zamanda belediye aday adayı Bülent Tüylü ve İlçe Yönetimi, CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Der, Ataşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Himmet Kaya, Ataşehir İl Dernekleri Başkanları, Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin, Adıyaman Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Doğan, Çağdaş Adıyamanlılar Derneği (ÇADAP) Başkanı Aziz Binzet, Adıyaman ve Ataşehir’deki Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticileri ve Temsilcileri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Denetim Kurulu Başkanı Şaban Çağıran, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve İlçe Yönetimi, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve İlçe Yönetimi, Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Metin Bayraktar ve İlçe Yönetimi, MHP Ataşehir İlçe Başkan Vekili İbrahim Kazan, AK Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcıları Yasemin Yıldırım, Akan Apaydın’ın yanısıra Kayışdağı Mahallesi Muhtarı Kadir Yılmaz ve muhtar adayları ile davetliler katıldı.

HER ZAMAN YANINDAYIM

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “İstanbul Adıyamanlılar Derneğimizin tüm Adıyamanlı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Dernekçilik, cemiyetçilik günümüzde zor iştir. Hepimiz Anadolu’nun ücra köşelerinden geldik. Buralarda yer tutmaya başladık. Burada ne zaman bir sıkıntınız olursa her zaman bir abiniz olarak ben burada ve yanınızdayım. Derneğimizin, tüm Adıyamanlılara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

42'NCİ ADIYAMAN DERNEĞİMİZ HAYIRLI OLSUN

Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin, “Açılışını yaptığımız derneğimizin hayırlı ve güzel hizmetlere imza atmasını diliyor, Medet Öcal başkanımızın şahsında tüm yönetimini kutluyorum. İstanbul’da 300 bin civarı nüfusa sahip Adıyamanlılar olarak, İstanbul’da önemli bir sıralamada yer alıyor ve sivil toplum kuruluşları olarak ciddi bir işe imza atıyoruz. Adıyaman Dernekler Federasyonu olarak; İstanbul Adıyamanlılar Derneğimizi katarak 42’nci derneğimizi bünyemize katmak istiyoruz. 6 Şubat depreminde Adıyaman ve diğer 10 ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, yaralı ve tedavisi devam eden vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Derneğimizin açılışı hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.


Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir
Etkinlikte; sırasıyla diğer katılımcılar dernek yönetimini tebrik ederek, dernek merkezinin Adıyamanlılara hayırlı olmasını temenni ettiler.
Etkinliğe katılım sğalayanlara Adıyaman’a özgü yöresel lezzetler ve çiğ köfte ikramında bulunuldu.