Olay, dün saat 13.45 sıralarında İçerenköy Mahallesi, İçerenköy Yolu Caddesi'nde bulunan eczanede meydana geldi. İddiaya göre şüphelinin annesi ilaçlarını almak için eczaneyi aradı. Eczane çalışanı Ayşenur Ören, şüphelinin annesine adresi tarif etti. Annesine adresin yanlış verildiğini öne süren şüpheli, eczaneye geldi. Reçetedeki ilaçları eczacı Ayşenur Ören'den isteyen şüpheli, çalışanlara küfür ve hakaretler etmeye başladı.Çalışanların ve müşterilerin uyarılarına aldırış etmeyen saldırgan, bilgisayara yumruk atarak zarar verdi. Eczanedekiler korku ve panik yaşadı. Ören, saldırganın istediği ilaçları vererek dükkandan çıkmasını istedi. Daha sonra ilaçlarını alan saldırgan eczaneden ayrıldı. Ayşenur Ören durumu polis ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen ekipler, şüphelinin tespit edilmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda E.T. (30) olduğu tespit edilen şüpheli, evinde yakalanarak gözaltına alınmış emniyetteki işlemlerinin ardından ‘kasten yaralama’, ‘tehdit’, ‘hakaret’ ve ‘mala zarar verme’ suçlarından adliyeye sevk edilmişti.

İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nden Ayşenur Eczanesi'ne Geçmiş Olsun Ziyareti
İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Niyazi Yaman ve yönetim kurulu üyeleri, Ayşenur Eczanesi'nde yaşanan olayın ardından geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere Ecz. Ayşenur Ören ile eczane çalışanlarına destek ziyaretinde bulundu. Ecz. Ayşenur Ören ile eczane çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Niyazi Yaman, "Mahallemiz komşuluk ilişkilerinin en sıkı olduğu mahallelerden birisi. Olayın basına yansıması ile haberimiz oldu. Üzülerek size ve çalışanlarınıza yapılan saldırı hepimizi derinden üzmüştür. Bizler burada bir aileyiz, her zaman sizlerin yanındayız. Saldırıyı yapanın adalet önünde hesap vermesi en büyük beklentimiz. Bir daha bu tür şiddet davranışlarının yaşanmaması en büyük temennimiz" dedi.

Ecz. Ayşenur Ören'de desteklerinden dolayı İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Niyazi Yaman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.