31 Mart yerel seçimleri öncesi aday adaylığı başvuruları hızla devam ediyor.

Orhan Çerkez’in aday adaylığı başvuru öncesi CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı önünde toplanan Orhan Çerkez destekçileri ‘Başkan Çerkez’ diyerek halaylar çekip sloganlar attılar.

Orhan Çerkez’de coşkulu bir kalabalık eşliğinde CHP Çekmeköy Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutan’a teslim etti.

Orhan Çerkez adaylık başvurusu sonrası şöyle konuştu;

“ Saygıdeğer Çekmeköylü komşularım, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı aydınlık yolda yürümekten, her zaman onur ve gurur duyduğum çok kıymetli ilçe örgütüm, Sayın İlçe Başkanım, kadın kolları başkanım, gençlik kolları başkanım ve değerli kurul üyeleri arkadaşlarım.

Bugün burada bir araya gelmiş olmanın büyük heyecan ve gururunu yaşıyorum. Çünkü bu topluluk bir arada olmanın ve birlikte hareket etmenin gücünü temsil ediyor.

Birlikte daha güçlü, daha adil ve daha güzel bir Çekmeköy için bir aradayız. Ne güzel tesadüftür ki, 1980 yılı yine Aralık ayının soğuk bir kış gününde Cekmekoy’e geldim.

Anadolu’nun küçük bir köyünden umutlarını, hayallerini ve geleceğini sırt çantasına koyarak gelen bir kardeşinizim. Şimdi de tıpkı o günkü heyecanla Çekmeköy’ü daha güzel yarınlara taşımak amacıyla karşınızdayım.

Öncelikle, sizlere 38 yıllık belediyecilik tecrübemle, Çekmeköyümüze hizmet etmeye talip olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum.

Uzun yıllar Kadikoy, Atasehir gibi büyük ilçelerin Belediye Başkan Yardımcılığı görevine kadar, belediyeciliğin her kademesinde tecrübe edindim.

Çekmeköyümüzü daha yaşanabilir bir ilçe ve aynı zamanda Çekmeköylülerin Sosyal Belediyecilik ile tanışdığı, bir Çekmeköy İçin, Belediye Başkanı Aday Adaylığımı sizlere duyuruyorum.

Sadece bir aday olarak değil, aynı zamanda Çekmeköy’ün bir belde olduğu, imkanların olmadığı bir dönemde burada yaşamış, ailesini burada kurmuş, çocuklarını burada büyütmüş, Çekmeköy’ü yüreğinde taşıyan bir komşunuz olarak buradayım.

Çekmeköy'ümüzü ve ihtiyaçlarımızı yakından biliyorum. İhtiyaçlara yönelik çözümleri biliyorum. 148 kilometrekarelik alanda hangi sorunlar yaşandığını görüyorum.

38 yıllık bilgi ve birikimimle, Çekmeköye dokunacak projelerimle hizmet etmek için geliyorum. Sadece bir makama değil, köklü değişime, yeni bir yönetim anlayışını Çekmeköy’e kazandırmaya geliyorum. Çekmeköy’ü bir adım değil koşar adım geleceğe taşımaya sizlerin de desteğiyle adayım.

Bir umudum var. Gelecek güzel günlere.

Bir umudum var Mutlu yarınlara.

Bir sözüm var Çekmeköylülere, Çekmeköy’de ki bu düzeni değiştirmeye

Görüyorum ki bugün Çekmeköy Değişim İçin Hazır. Çekmeköy ayağa kalkmaya Hazır. Çekmeköy örnek bir ilçe olmaya hazır Çekmeköy yarını kurmaya hazır

Şimdi hep birlikte önce insan, önce Çekmeköy diyerek yola çıkma vakti Tam da şimdi yan yana, omuz omuza daha güçlü, daha yaşanabilir bir Çekmeköy için, geleceğimiz için, çocuklarımız için, Çekmeköyü hep birlikte yönetmek için yola koyulalım.

Bu yolda, sizlerin desteği ve güveniyle, daha büyük başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum.

Bizim yolumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlık yoludur.

Çekmeköyde değişiminin ayak seslerini duyuyorum.

Bu düzeni değiştireceğiz MUTLAKA KAZANACAĞIZ" dedi.