Ataşehir seçim sonuçları Haberleri

ataşehir seçim sonuçları haberleri ve güncel ataşehir seçim sonuçları gelişmeleri, ataşehir seçim sonuçları ile ilgili tüm video, ataşehir seçim sonuçları fotoğrafları ve ataşehir seçim sonuçları haberleri Ataşehir | Ataşehir Haber | Ataşehir Haberleri | Haber Ataşehir | Ataşehir Tv | Son Dakika Güncel Ataşehir Gelişmeleri G sitemizde


YEREL SEÇİM

Mevlana Mahallesi'nde oturan seçmenler bugün sandık başına giderek; belediye başkanlığı, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları için sandık başına gitti.

YEREL SEÇİM

Ferhatpaşa Mahallesi'nde oturan seçmenler bugün sandık başına giderek; belediye başkanlığı, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları için sandık başına gitti.

YEREL SEÇİM

Esatpaşa Mahallesi'nde oturan seçmenler bugün sandık başına giderek; belediye başkanlığı, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları için sandık başına gitti.

YEREL SEÇİM

Fetih Mahallesi'nde oturan seçmenler bugün sandık başına giderek; belediye başkanlığı, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları için sandık başına gitti.

YEREL SEÇİM

Mustafa Kemal Mahallesi'nde oturan seçmenler bugün sandık başına giderek; belediye başkanlığı, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları için sandık başına...