Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 103.yılı etkinlikleri kapsamında Ataşehir'de aktif faaliyet gösteren Ataşehir Trabzonlular Derneği ve Ataşehir Trabzonsporlular Derneği, Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi işbirliği ile Küçükbakkalköy'de bulunan prestij caddesi'nde kan bağışı kampanyası düzenledi.

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Düzenlenen kan bağışı kampanyasına Ataşehir Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Namık Sürmen, Yönetim Kurulu üyeleri, Ataşehir Kızılay Şubesi Yönetimi, Ataşehir İlçesi STK ve Siyasi Parti Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'ATAŞEHİR'DE TRABZONUMUZUN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 103.YIL DÖNÜMÜNÜ KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK VEREREK KUTLUYORUZ Uத つ FITALAY BE KARTA' görseli olabilir

Kampanya ile ilgili basın mensuplarına kısa açıklama yapan Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkanı Namık Sürmen, Trabzon'un düşman işgalinden Kurtuluşunun 103.Yılında Ataşehir'de eğlenceli festivaller, hamsi şöleni yapmak isterdik ama pandemi nedeniyle yapamıyoruz. Ataşehir Trabzonlular Derneği yönetim kurulu üyelerimizin ortak kararıyla ülkemizde içinde bulunduğu durumu göz önüne alarak kan bağışı kampanyası ile Trabzonumuzun düşman işgalinden kurtuluşunu hem kutlamak hemde halkımızın sağlığına katkı sağlamak amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdik. Üyelerimize de bu etkinliğimiz için gerekli çağrı ve duyuruları yaptık.Yeterli kan stoklarına ulaşırsak şehrimizin kurtuluşunu da böylelikle güzel bir şekilde yad etmiş olacağız. Başta emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, duyarlı tüm hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı saat:20.00'e kadar sürecek etkinliğimize davet ediyorum" dedi.

Bir Talha Keleş dahil 3 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Kan bağışı kampanyasına vatandaşların ilgisi oldukça yoğun olurken, düzenlenen kan bağışı kampanyası 11.00 - 20.00 saatleri arasında devam edecek.