2017 Yılında kurulan dernek merkezi İstanbul Serhat İlleri Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği (İSKADER)'in 3 yıllık başkanlığını yürüten Süleyman Karadağ'ın vefatı sonrasında İSKADER Dernek yönetiminin almış olduğu ortak karar ile derneğin kurucu üyesi ve aynı zamanda Süleyman Karadağ'ın yönetiminde başkan vekilliği görevini yürüten Ali Angi'ye dernek başkanlığı görevi tebliğ edildi.

Pandemi nedeniyle şuan gerçekleştirilemeyen olağanüstü kongre'ye kadar İSKADER'in Başkan Vekilliğini yürütecek Ali Angi, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda kongre kısıtlamalarının kalkması ile kongre gerçekleşecek.

Gerçekleştirilecek kongre sonrasında; İstanbul Serhat İlleri Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 2.Başkanı olarak asaleten görevini sürdürmeye devam edecek. Kongre sürecine hazırlanan Ali Angi'nin dernek merkezi'ni Kayışdağı'nda farklı bir noktaya taşıdığı ve yeni dernek merkezinin ziyaretçilerini ağırlamaya başladığı öğrenildi.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

İstanbul Serhat İlleri Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Vekili Ali Angi, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Angi'nin aynı zamanda abisi olarak tanınmasının yanısıra iş insanı olarak Ataşehir'de faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.