Migros ve Şok personel alımı yapacak. Personel alımlarının tamamı İŞKUR üzerinden olacak ve şu anda yayınlanan alımlarda başvuru süreci de başladı.

migros ve şok 900 personel alımını ortaokul lise önlisans veya Lisans mezunu olan kişiler tarafından seçecek. İŞKUR aracılığı ile personel alımı yapan Migros ve Şok İ̇ŞKUR ilanları üzerinden 300 personel alımı yapacak. Şok İstanbul Anadolu Yakası mağazalarına en az ilköğretim mezunu 150 kasiyer alınacak.

ALIMLAR NASIL YAPILACAK?
Adalar, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Şile, Üsküdar, Pendik, Ümraniye, Maltepe, Sultanbeyli, Tuzla, Ataşehir, Sancaktepe, Çekmeköy de ikamet edenler ilk olarak tercih nedeni olacak. Migros İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilanda en az ilkokul mezunu tecrübeli ya da tecrübesiz fark etmeden 600 personel alımı yapacak. En az ilkokul mezunu 300 kasiyer reyon görevlisi manav Kasap ve satış elemanı olarak görevlendirilecek. Alınacak personeller Ataşehir'de görev yapacak ayrıca Ataşehir bölgesinde ikamet eden personellerin işe alınma ihtimali daha yüksek olacak.

Migros Avrupa Yakası için 300 personel alımı yapacak başvuru için 12 Ocak 2019 a kadar başvurular değerlendirilecek. En az ortaokul mezunu 300 reyon görevlisi de alınacak. migros Anadolu Yakası 300 personel alımı için son tarih 31 Ocak 2019.

Kaynak: