Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan'ın kızı Ekin Kayhan ile Ayhan Özşeker çiftinin nikah merasimi yoğun katılım ile Ataşehir Belediyesi Novada AVM Nikah Salonu'nda gerçekleşti. Genç çiftin nikah akdini Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kıyarken; çiftin nikah şahitliğini ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Mustafa Kul, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Belediye Başkan Vekili Fahrettin Kayhan, İstanbul Eski Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Nazife Özkul, İmtiyaz Aksoy, Cansu Akçaoğlu yaptı.

Nikah akdi sırasında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; "Ekin bizim kızımız, kendisine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kurum Müdürleri, Birim Müdürleri, Ataşehir'in Mülki ve İdari Amirlerinin yanısıra belediye meclis üyeleri, CHP Ataşehir İlçe 3 Kademe Yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Nikah akdi sonrasında şahitler genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerken, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi kadınların önemine vurgu yaparak kadın şahitlerle birlikte Ekin Kayhan Özşeker'e evlilik cüzdanını takdim ettiler. Nikah sonrasında Kayhan ve Özşeker aileleri tebrikleri kabul ederken, kokteyl ve takı töreni ile nikah merasimi sona erdi.