15 Federasyon, 400 dernek 1500 delegesi olan Kastamonu'nun en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kastamonu Konfederasyonu 4.Olağan Genel Kurulu, Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde protokol, stk temsilcileri, delegelerin katılımıyla gerçekleşti.


4.Olağan genel kurulda 2 aday yarıştı. Başkan Adayları Mehmet Alver ve Hamza Baş'ın yarıştığı seçimde Kastamonu Konfederasyonu yeni başkanı Mehmet Alver oldu.



Kastamonu Konfederasyonu 4'ncü olağan genel kurulu sonucunda 88 kişilik asil ve yedek yönetim kurulu ile görev yapacak Başkan Mehmet Alver, "İlk işimiz birlik ve beraberliği sağlamak olacaktır. Bütün arkadaşlara başarılar dilerim. Bizlere inanın bizlere güvenin her şey Kastamonu için. Genel kurula katılan tüm dernek başkanlarımıza, delegelerimize, Kongremizin gerçekleşmesi için Kültür Merkezi'ni bizlere tahsis eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar Belediyesi Başkan Danışmanı Esat Kalay'a teşekkür ederim" dedi.

Araç Dernekler Federasyonu Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Alver, 2019 Yerel Seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin belediye meclis üyesi listesinde 20'nci sırada, şuan mevcut meclis yapısına göre yedek 1'nci sırada yer almıştı.