Yenişehir Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ceber'in ev sahipliğinde ve organizasyonuyla Ataşehir'de özel bir restaurantta düzenlenen Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağlı İmranlı Meslek Yüksekokulu ve okuyan öğrenciler yararına dayanışma kahvaltısı'na; önceki Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Günel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Günel, Hayat Ağacı Platformu Kurucusu Didem Kadriye Bozdağ, İmranlılı İş Adamları, İş, Sanat ve Siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Vizyon 58 TV Marmara Sorumlusu Osman Sönmez ve İlhan Cansu'nun da çekimleriyle destek olduğu kahvaltılı programda davetliler; İmranlı'nın gelişmesi, eğitim alanında büyümesi ve öğrencilerin sorunsuz eğitim haklarından yararlanmaları için her türlü desteğe açık olduklarını, İş İnsanı Yenişehir Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ceber'in de böylesine anlamlı bir organizasyona imza attıkları için kendisine teşekkür ve tebriklerini ilettiler.

Kahvaltıya ev sahipliği yapan ve organizasyonu düzenleyen Yenişehir Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ceber, "Öncelikle ailemin desteği ve emeği ile bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliğimize katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Ben o dönemin koşullarında okuyamadım. Eğitimin bendeki önemi son derece farklı. Eğitime bu yüzden çok önem veriyorum. Elimden geldiğince daha fazla çocuğumuzun okuması için katkı sunmaya çalışıyorum. Önceliğim her zaman İmranlı ve Sivasımızın yanısıra Türkiye'mizin farklı noktalarındaki eğitime muhtaç öğrencilerine yönelik yardımlarda bulunmak benim gururum oldu. Benim için küçük, büyük iş adamları için teşvik olan bu adım, umarım diğer insanlarımıza örnek olur. Yenişehir Gayrimenkul Bülent Ceber olarak İmranlı'mızda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Belediyemiz ve İMSİAD aracılığıyla yüksekokulumuza elimizden geldiğince katkı sunmaya gayret gösteriyorum. Ailemin desteği, sağlığım iyi olduğu sürece memleketime her türlü desteği sunmaya çalışacağım. İz bırakmak önemli, bu dünyada eser bırakmalıyız ve güzel anılmalıyız. Bu organizasyondaki amacımız insanlarımızla eğitime daha fazla katkı ve adım atalım. İmranlı'daki yüksekokulumuz bölgemiz için son derece önemli. Kırsal kalkınma, esnafımızın kalkınması ve İmranlı'nın gelişmesi demektir. Bugün gelen davetlilerimize kalem hediye ediyoruz. Bu kalem eğitimin temelidir. Doğru kullanırsak doğru yeri hedef alırız. Bu kalemler geleceğin teminatlarının yetişmesinde öncülük ediyor. Son dönemde artan orman yangınları nedeniyle bu kalemlerimizi tohumlu kalem yaptık. Geleceğimize iz bırakırsak mutlu oluruz." dedi.

Yenişehir Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ceber, gelen konuklarıyla yakından ilgilenmesinin ardından destek, eğitime yapacakları katkı için tüm davetlilere teşekkür etti.