AK Parti İBB ve Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Haluk Sadıkoğlu, Ataşehir'in İBB'deki imar planlarının son durumuyla ilgili Ataşehir Haber Ajansı'ndan Serkan Şimşek'e yapmış olduğu açıklamada; Ataşehir'in Küçükbakkalköy - İçerenköy ve Aşık Veysel - Mustafa Kemal Mahalleleri imar planları ile ilgili son gelişmeleri paylaştı.

- Ataşehir'in 2 farklı bölgesindeki 4 mahalleyi kapsayan imar planları hali hazırda İmar Komisyonu'nda beklemektedir.

- Özellikle İçerenköy - Küçükbakkalköy İmar Planlarımız bölgenin yoğun nüfusu göz önünde bulundurarak yeşil alanlarıyla beraber sıkı bir inceleme gerektiriyor. Çünkü kısa zamanda karar alınmasının sağlıklı olmayacağı planlarının aceleye getirilmeden geniş zamanda incelenilmesinin daha doğru olacağına karar verildi.

- Bilindiği üzere İmar Komisyonu'nda yakın zamanda değişiklik oldu. Ağustos ayında AK Parti Grubu olarak yoğun bir mesai harcıyarak vatandaşlarımızın bizlere ilettiği talepleri de değerlendirerek olumlu yönde 4 mahallemizin imar planlarını çıkartma görüşümüz var. Ağustos ayında yapacağımız yoğun mesai ile Eylül ayı İBB Meclisi'ne imar palnlarını getirmiş olacağız.

- Aşık Veysel ve Mustafa Kemal mahallelerimizdeki yoğun gelen itirazları da İmar Komisyonu'nda değerlendirilmesi için, İlçe Başkanımız İsmail Erdem'in talimatı ve direktifleri ile beraber İmar Komisyonumuza randevu taleplerimizi ilettik. Emsaldeki oranın halkımızın talebi doğrultusunda arttırılması için olumlu görüşlerimizi paylaşacağız. Ve Eylül meclisinde halkımızın lehine oyumuzu olumlu yönde kullanacağız ve halkımıza da bunun müjdesini vereceğiz.